2821
2789
عنوان

بیاین غیبت😂☺️

203 بازدید | 28 پست

اقاا من واقعا یه دوستی دارم همکلاسیمه خیلییی رو مخه منه یه کارایی میکنه هممون حرص میخوریم😣 چیکارش کنم واقعا؟ مثلا با ۲۳ سال سن از در دانشگاه تا دم ماشینش نمیتونه تنهایی بره همش میگه باهام بیا بعد تو برگرد 🫠 مثلا من ادم نیستم؟ باید برم خانومو برسونم؟ بعد با اینکه خونه هامون کلا ده دقیقه فاصلس عرضه رسوندن منو نداره نمیگم هر روز یک بارر نمیتونه منو برسونه میخوایم بریم بیرون میگه با اسنپ بیا دم خونمون با هم بریم یا مثلا بیا دم خونمون اسنپ بگیر برو خونه 🫠🫠 اگر بهش بگم نمیتونم بیام بیرون باهات با بقیه برو ناراحت میشه حالا اینا سادشه بخوام چیزای دیگه براتون بگم واقعا تعجب میکنید

شما هم اکر دق و دلی دارید بگید😂 

🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه رو مخته چرا باهاش ارتباط داریی خب 🫤😐حتی خونشون بلدی دیگه واویلا من آدم های رومخم حتی هم خون ...

اخه سه ساله با هم هم کلاسیم سال اخر دانشگاهیم اوایل خیلی همه چی خوبو روال بود الان جدیدا مسخره شده ببین از این دختراییه که از دور همه پسرا عاشقش میشن خوشگل و خوش برو رو خوش لباس همه میگن چه فرشته ایه بعد انقدر اینو لوس بار اوردن که انگار ۱۵ سالشه بخوام نخوام هستش میبینمش سر همه کلاسام

🌸🌸🌸

مگ مجبوری اخه؟😑😂💔

منم یه دوستی داشتم خیلی ادایی بود همش ضعف میکرد نفسش میگرف فلان عین بجه ها باید مراقبش میبودی

منم کلا بی محلش میکردم تو این مواقع، برعکس بقیه ک دورشو میگرفتن ک وای چی شده و چطوری و فلان

دیگ هیشوخ واسه من ناز و غمزه نیومد😂

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

اخه سه ساله با هم هم کلاسیم سال اخر دانشگاهیم اوایل خیلی همه چی خوبو روال بود الان جدیدا مسخره شده ب ...

خب منم با همکلاسی هام چه هفت سال بودم حتی نمیتونم دقیقا چند سالشونه 

چون رو مخم هستن پس ولشون کردم 

توهم اگه رو مخته ولش بکن یا باهاش کم کم سرد بشو آخرش رابطه رو کات کن 

وقتی از یه چیزی خوشمون نمیاد ولش بکنیم چون اینطوری ما بیام پیشش خوب باشیم پشتت بد بگیم فقط خودمون یه آدم دو رو میشیم 

امروز بدترین روزی بود که میتونست باشه 

از هم کله سحر که موتورمونو از خدا بی خبر اومده دزدیه 

الانم که یهو مادرشوهرم برامن مهمون دعوت کرده اصلا نمیگه بارداره نمیتونه خجالت میکشه منم تکون نخوردم از جام خودشونو کاراشونو کنن از این طرفم همش حرص میخوردم که چرا بی خبر اومدن یهو میدونن وضعیت منو از این ورم حرص اینو میخوردم که دست به وسایلام میکنن هرجور دلشون میخواد همسرمم ریلکس 

باهاش بحث افتادم 

از طرفیم امروز تولد داداشم بوده ی شهر دیگن اونا حتی زنگ نزده ی تبریک بگه بخاطر من 

قلیونشم که یکسره دیگه به راهه هرچی میگم بابا بچه دار شدی دیگه خجالت بکش با پرویی تمام میگه رو مخ من نرو 

نمیدونم فقد چرا من.رو‌مخ همم 

حالم از این زندگی بهم‌میخوره دیگه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

مگ مجبوری اخه؟😑😂💔منم یه دوستی داشتم خیلی ادایی بود همش ضعف میکرد نفسش میگرف فلان عین بجه ها باید ...

ناز و اینارو که اووو خیلی داره نمیتونی بهش هیچی بگی ناراحت میشههه من با اون مشکلی ندارم من خیلی واسه این شخص معرفت گذاشتم داره میزاره تو کاسم قشنگ کارای احمقانه میکنه یه پسره توی دانشگاه یه ساله دنبالشه مثل نینیا میچسبید به من که پسره نیاد سمتش حالا هی باهاش چت میکنه و اینا بعد اومد گفت بهش گفتم علاقع ندارم رابطه داشته باشیم حالا همش چت و اینا بعد روش نمیشه به ماها بگه انگار فقط دوست پسر میخواد 🫠🫠

🌸🌸🌸

من تو سن کم ازدواج کردم طبق تصمیم همسرم و خودم قرار شد یه بچه داشته باشیم تا اوضاع مالی خیلی خوب شه که نشد معمولی شد،تقریبا بی خیال شدیم،بعد عمه همسرم تا میبینه مارو شروع میکنه ور ور تا حالا چند بار گفته ،تا دیر نشده یه پسر بیارین ،تو اون لحظه دلم میخواد دمپایی بکنم تو حلقش،مثلا سفارش بدیم اسنپ مارکت پسر بیاره

خب منم با همکلاسی هام چه هفت سال بودم حتی نمیتونم دقیقا چند سالشونه چون رو مخم هستن پس ولشون کردم تو ...

والا بخوام نخوام سرد شدم ولی نمیتونم کلا قطعش کنم عوض شده خودشم حواسش نیس من فقط ار کاراش حرص میخورم

🌸🌸🌸

من تو سن کم ازدواج کردم طبق تصمیم همسرم و خودم قرار شد یه بچه داشته باشیم تا اوضاع مالی خیلی خوب شه ...

بچه همینه تا نمیاری که بچه هاشونو جم میکنن که حسرت بچشونو نکشی وقتیم میاری هنوز اولی تو راهه منتظر دومی نشستن انگار اونا میان خرجشو بدن یا ی دستی برسونن😒😏

روزای خوب توی راه😎✌🏻

امروز بدترین روزی بود که میتونست باشه از هم کله سحر که موتورمونو از خدا بی خبر اومده دزدیه الانم که ...

عزیزمم الهی ایشالا درست بشه تو وضعیت بارداری حساس ترم هستی الان قلیون که اشکای نداره ناراحتی نکن گوشیو بردار زنگ بزن یهو بده دستش تو رودروایی حرف میزنه دیگه

🌸🌸🌸

من تو سن کم ازدواج کردم طبق تصمیم همسرم و خودم قرار شد یه بچه داشته باشیم تا اوضاع مالی خیلی خوب شه ...

وایی چقدر رو اعصابب ولش کن اینجور ادما واقعا فهم پایینی دارن هر حور دوس داری زندگی کن

🌸🌸🌸

2790
2823
2791
2779
2792