2789
عنوان

بیاین غیبت😂☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 28 پست
عزیزمم الهی ایشالا درست بشه تو وضعیت بارداری حساس ترم هستی الان قلیون که اشکای نداره ناراحتی نکن گوش ...

چرا من از قلیون متنفرم اینم هم میگفت بچه بیاد ترک‌میکنم خیال میکرد بچه دار نمیشیم دیگه حالا که خدا داده میگه اره حالم خوش نیس باید بکشم 

دیگه تموم شد خواهر اومدن خوردن بردن رفتن 

اصلا حوصله ندارم دیگه دلم میخواد زار زار بشینم گریه کنم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

والا بخوام نخوام سرد شدم ولی نمیتونم کلا قطعش کنم عوض شده خودشم حواسش نیس من فقط ار کاراش حرص میخورم

بهش مستقیم بگو 

جدی و بدون هیچ شوخی ای یه وقت هوایی باید مستقیم به طرف گفت شاید یه دلیلی باشه اصلا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا من از قلیون متنفرم اینم هم میگفت بچه بیاد ترک‌میکنم خیال میکرد بچه دار نمیشیم دیگه حالا که خدا د ...

خب ببین سعی کن یه کاری کنی کمترش کنه مثلا هفته ای یه بار و اینا تا از سرش بیفته بهش بگو واسه سلامتیت بده خیلیم بگی از اون ور ببشتر حریص میشه هیچی نگی شاید بهتر باشه سعی کن واقعا بزنی به بی خیالی منم مثل شمام این داستانا میره تو مخم خیلیی ولی واقعا فقط خودمون عصبی میشیم و حرص میخوریم 

🌸🌸🌸

بهش مستقیم بگو جدی و بدون هیچ شوخی ای یه وقت هوایی باید مستقیم به طرف گفت شاید یه دلیلی باشه اصلا

اره اتفاقا ما سه تا دوستیم دوستم بهش گفتو باهاش صحبت کرد که اگر ما نتونیم مثلا بیایم بیرون باهات نباید ناراحت شی به این دلیل و اون دلیل نشد بیایم نباید چس کنی خودتو که خلاصه امیدوارم یکم بهتر شه وضعیتش ولی واقعا یکی دو تا نیست داستاناش :)

🌸🌸🌸

اره اتفاقا ما سه تا دوستیم دوستم بهش گفتو باهاش صحبت کرد که اگر ما نتونیم مثلا بیایم بیرون باهات نبا ...

ازش دلیل هاش هم بپرسید یه جورایی سعی کنید بفهمید اصلا دلیلش چیه 

راستش حس میکنم حالا همچین هم بی دلیل نیست شاید از نفهمیش شاید از یه دلیل چه خدا نمیدونه مهربون باشید حالا اگه بی ادبی کرد بزنید توی دهنش اون موقع 

فق اولش مهربونم باهاش حرف بزنید تا ناراحت نشه 

خب ببین سعی کن یه کاری کنی کمترش کنه مثلا هفته ای یه بار و اینا تا از سرش بیفته بهش بگو واسه سلامتیت ...

این اپلا که زنش شدم که فقذ پنج دقه میکشید 

میخواست اون پنج دقه ترک کنه شد بیست دقه بیست دقه شد نیم ساعت الانم شده نزدیک دو ساعت 

حالم اینقد بده 

امشب بهش گفتم برو معتاد شو اصلا بدرک که بری دیگه منم تو زندگیت نیستم 

اینجوری میکنه اره دیگه تو بچه داری نمیتونی 

منم گفتم بچه هام داشته باشم ترک نکنی با بچم میرم 

اونم رفته بیرون قلیونشم برد بکشه روانی 

به جهنم اصلا چندسال بیخیال بودم بهتر که نشد هیچ بدترم شد😏

روزای خوب توی راه😎✌🏻

ازش دلیل هاش هم بپرسید یه جورایی سعی کنید بفهمید اصلا دلیلش چیه راستش حس میکنم حالا همچین هم بی دلیل ...

دلیلش لوس شدم زیاد از طرف خانواده همه چی عین اون چیزی بوده که میخواسته تحمل ندارع بقیه حرف دیگه ای بزنن حالا اگر شد باهاش حرف میزنم مرسی عزیزم از راهنماییت

🌸🌸🌸

دلیلش لوس شدم زیاد از طرف خانواده همه چی عین اون چیزی بوده که میخواسته تحمل ندارع بقیه حرف دیگه ای ب ...

حالا شاید هم اینا نباشه گلم 

آره باهاش حرف بزن به خدا آدم آروم میشه با حرف زدن و حل کردن مشکلاتش با دوستش

این اپلا که زنش شدم که فقذ پنج دقه میکشید میخواست اون پنج دقه ترک کنه شد بیست دقه بیست دقه شد نیم سا ...

دیگه کاریش نمیشه کرد همسر شمارو نمیدونم ولی نامزد من سیگار میکشید بعد یه مدت خودش زده شد انقدر زیاد شده بود دیگه تهش گفت بسه دیگه و دیگه نکشید و‌ سمتشم نرفت باهاش بحث نکن فقط ناراحتی بهش نشون بده شاید دلش سوخت با این وضع بارداری مردا خیلی لجبازن غر بزنی بهشون بد تر میکنن

🌸🌸🌸

دیگه کاریش نمیشه کرد همسر شمارو نمیدونم ولی نامزد من سیگار میکشید بعد یه مدت خودش زده شد انقدر زیاد ...

هعی برام دعا کن خواهر این دورانم زودی به سلامتی برام بگذره 

با اینهمه حرص برام بمونه بعد سالها چشم انتظاری 

بچه اولمون سقط شده بود دعا کن برام این بمونه.دیگه قلبم سیاهه از این دنیا

روزای خوب توی راه😎✌🏻

هعی برام دعا کن خواهر این دورانم زودی به سلامتی برام بگذره با اینهمه حرص برام بمونه بعد سالها چشم ان ...

عزیزم ایشالا میمونه واست یه نینی سالم و نازنازی بزرگش میکنی شوهرتم به خاطر بچه سر عقل میاد مواظبت کن حرص نخور اصلا به فکر کوچولوی توی شکمت باش ایشالا همه چی همونطوری بشه که میخوای❤️

🌸🌸🌸

عزیزم ایشالا میمونه واست یه نینی سالم و نازنازی بزرگش میکنی شوهرتم به خاطر بچه سر عقل میاد مواظبت کن ...

ممنونتم عزیزم 

بتریناهم نصیب دل مهربون خودت بشه 

خودمو خالی کردم یکم تو تاپیکت 

داشتم خفه میشدم دیگه

روزای خوب توی راه😎✌🏻