2777
2789
عنوان

دکتر هیز

755 بازدید | 12 پست

یه مریضی پوستی دارم حساسیته

بعد به دکتره پیام دادم یجورایی بالای باسنمه من فقد از همون تیکه که مشکل دارم عکس فرستادم و برش دادم

هی براش میفرستادم می‌گفت نه باید کامل بفرستی چرا برش میدیدگفتم دلیلی نداره شما بببینی اگه دکتر باشه میتونی تشخیص بدی دیگه از همینجا عکس دادم 

بعد می‌گفت تو فک میکنی من هیزم خانوما از جاهای شخصیشون عکس میدن من تشخیص میدم

گفتم هرکس یجوریه گفت تو روانیعی بلاکم کرد😐

بنظرتون اشتباه کردم؟ چه دلیلی داره از کل باسنم عکس بدم

نه مشکل داشته اون ...

بیماری پوستی شما برای اون قسمت بوده ،اگ نیاز به چکاپ بود از پوست دستتون هم می تونست بفهمه...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خیلی هیز بود عکس خودشو برام فرستاده بود می‌گفت این منم😐خب بمن‌چههه دردمو بگو

نه اصلا دکترا اگر اینکارا بکنن براشون بد میشه اعتبارشون از بین میره  من تا بحال ندیدم که دکتر بی ملاحظگی کنه  این آقا شاید اصلا دکتر نبوده 

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
نه اصلا دکترا اگر اینکارا بکنن براشون بد میشه اعتبارشون از بین میره من تا بحال ندیدم که دکتر بی ملا ...

سنشم زیاد بود پنجا میخورد

دکتر عمومی بهم شمارشو داد گفت این دکتر خیلی خوبیه واسه سرما خوردگیم که رفته بودم پرسیدم اونجام 

سنشم زیاد بود پنجا میخورددکتر عمومی بهم شمارشو داد گفت این دکتر خیلی خوبیه واسه سرما خوردگیم که رفته ...

نمیدونم ولی مشکوکه  چون دکترای آقا خیلی با احتیاط رفتار میکنن  با خانوما 

حتی یه موقع هایی شده رفتم دکتر تو چشمام زیاد نگاه نکردن 

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز