2777
2789
عنوان

هر جا میرم حالم بد میشه بر میگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 120 پست
دقیقاااا امروز بعد مدتها رفتم بیرون خیر سرم دارم دیونه میشم فقط دلم میخاد بشینم گریه کنم

من ک هر وقت جایی میرم شب تا صبح بیدارم 

باور کن وقتی ام بخوابم صبح که بیدار میشم سمت چپ بدنم کلا درد میکنه بس ک حرص میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منو. میگی اگه یه نفر یه ثانیه نگام کنه من تا یه ماه فک میکنم چه چیز عجیبی بوده این منو نگاه می ...

اعتماد بنفستم کمه شاید 

یکم باید بیخیالم باشی

و اینکه وسواس فکری عامل بزرگشه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
چرا چیشد

هیچی والا چیزی خاصی نشد

همش میگم چرا با اون فروشنده اینجور حرف زدم 

چرا دوستم اونطور بود 

اصلا دوستام هم فاز نیستن باهام خیلی رو مخه

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

من ک هر وقت جایی میرم شب تا صبح بیدارم باور کن وقتی ام بخوابم صبح که بیدار میشم سمت چپ بدنم کلا درد ...

درکت میکنم

من دیشب مهمونی بودم امروزم بیرون 

ینی دیگ از این بهتر نمیشه 

تا یک ماه سلامت روان تعطیله

منم تقریباً این جوری هستم.اون قدر باید وسط اجتماع باشی تا واست عادی بشه.

تقریبا هستم .. دانشجوام ، رفت و آمدم داریم 

ولی خب اگ مثلا با خاله هام دور هم جمع شیم من تا چند روز حالم بده 

اعتماد بنفستم کمه شاید یکم باید بیخیالم باشیو اینکه وسواس فکری عامل بزرگشه

اره رفتم پیش روانشناس هم نشخوار فکری و هم اعتماد به نفس ندارم کلا هر اشتباهی انجام بدم چه تو رفتار یا کلامم همش خودمو سرزنش میکنم تا چند وقت بهش فکر میکنم ولی بدتر از این همون نگاه ها هست که حس میکنم همه رو من زوم کردن نگاهم میکنن ومسخرم میکنن

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

تقریبا هستم .. دانشجوام ، رفت و آمدم داریم ولی خب اگ مثلا با خاله هام دور هم جمع شیم من تا چند روز ح ...

من از بچگی مقایسه میشدم زیاااد 

یه تایمم خودم خیلی این کارو کردم هی خودم و با بقیه مقایسه میکردم متاسفانه نتیجه شد این

درکت میکنممن دیشب مهمونی بودم امروزم بیرون ینی دیگ از این بهتر نمیشه تا یک ماه سلامت روان تعطیله

بنظرت مشکل درونیه 

یا آدماهم دخیلن ؟ 

من حس میکنم فامیلا و اطرافیان خوبی ام ندارم 

هیچی والا چیزی خاصی نشدهمش میگم چرا با اون فروشنده اینجور حرف زدم چرا دوستم اونطور بود اصلا دوستام ه ...

درکت میکنم منم همین جوریم آنقدر حالم بد میشه میرم بیرون انگار همه آدم ها دارند در مورد من حرف میزنن و منتظرن یه ایراد از من ببینین 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

بنظرت مشکل درونیه یا آدماهم دخیلن ؟ من حس میکنم فامیلا و اطرافیان خوبی ام ندارم

دقیقا بنظر منم اطرافیان تاثیر دارن 

ولی خب بیشتر مشکل از کمبود اعتماد به نفس میاد 

اعتماد بنفسم کم ک هست ...

اسم کاربریش خیلی زشته

داری خودتو میزنی

چرا اعتماد بنفست کمه؟

سعی کن تقویتش‌کنی

هیچکسی از هیچکسی بالاتر نیست

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.