2777
2789
عنوان

میخوام هر پولی اومد دستم فوراً

141 بازدید | 9 پست

طلا بگیرم چ 3میلیون چ 4میلیون برای سرمایه گذاری 

ولی مامانم نمیزاره میگه نه صبر کن جمع کن بعد بخر اخع هرروز داره همچی گرون میشه دیگه چی رو صبر کنم اخه

اگر بتونی ماهانه ۴ تومن کنار بذاری دوماهی ی بار خرید کن‌ اگر نه هروقت پول دستت رسید

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر بتونی ماهانه ۴ تومن کنار بذاری دوماهی ی بار خرید کن‌ اگر نه هروقت پول دستت رسید

اره من خرجشون میکنم متاسفانه میخوام هر پولی اومد دستم فقط طلا بگیرم 🫠 

خب چطوری قانعش کنم مامانم راضی نمیشه دیروز سر همین باهام بحث کرد میگه نه ‌صبر کن بیشتر جمع کن بعد بخ ...

والا خودم هنوز تو این مرحله موندم 

روند قیمت طلا رو‌ نشون بده بهش بلکه قانع بشه 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
اره من خرجشون میکنم متاسفانه میخوام هر پولی اومد دستم فقط طلا بگیرم 🫠

بخر.نگو و بخر.من ۲۰۰سوت اینا میخرم ۱ تومن میشه.

ی گوشواره ۳۷۰ سوتی حلقه ای شبیه گوشواره نوزادی،خریدم حدود ۲ تومن.

ریز ریز میخرم بعد میبرم تبدیل ب بزرگتر میکنم

مستعمل میخرم با ۵ درصد سود.

بخر.نگو و بخر.من ۲۰۰سوت اینا میخرم ۱ تومن میشه.ی گوشواره ۳۷۰ سوتی حلقه ای شبیه گوشواره نوزادی،خریدم ...

آفرین دقیقاً منم میخوام اینکارو بکنم 

آفرین دقیقاً منم میخوام اینکارو بکنم

ب کسی گوش نده.من از سال ۹۶.۹۷ اینکاررو کردم تا پارسال فروردین ک خونه خریدیم اون موقع ها طلا ارزون بود  گرمی ۶۰۰ هزار بود بعد یک و خورده و بعد ۲ تومن،حدود ۲۰۰ میلیون همینجوری جمع شد.