2777
2789

سلام دوستان خیلی مختصر بگم...

دیشب یه آگهی دیدم ، توی "دیوار فروشگاه ها" ، گفتم وقتی دیوار تایید کرده حتما امن هست آگهیش 

منم هزینه رو کارت به کارت کردم براشون ، امروز تماس گرفتم دیدم بلاک کرده ، با یه شماره دیگه زنگ زدم دید منم قطع کرد... حالا هیچ کاری از دستم بر نمیاد...

کسی میتونه راهنمایی کنه باید چیکار کنم؟ 

تنها راه حالا که شماره داری برو از پلیس فتا پیگیری کنن کلاهبرداریه

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود دیوار گفته کارت ب کارت نکنین و از پرداخت امن استفاده کنین برو ب پشتیبانیش شکایت کن

خود دیوار گزینه فروشگاه رو هم اضافه کرده که یعنی با خیال راحت خرید کنیم...😓

۸ تومن

خیلی زیاده

برو بگو به پلیس فقط پلیس 

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
خود دیوار گزینه فروشگاه رو هم اضافه کرده که یعنی با خیال راحت خرید کنیم...😓

کلاهبردار زیاد شده گلم لااقل یه مشورت میکردی قبلش با دو نفر

برو دادگاه بگو اشتباه پول زدم حسابش مسدود می‌کنه ،فقط نگو معامله میخواستم بکنم فایده نداره

بخاطر ۸ تومن؟

اینطوری باید ۱۰ تومن بدم خود دادگاه تا رسیدگی کنه😩

منم خواستم لباس بفروشم به یکی گفت برام بیار فلان جا آدرس یه طلافروشی رو داد رفتم گفت این پسر هزار نفرو فرستاده دم در مغازه من 

از دیوار میفرسته شکایتم کرده بود ازش گفته گوشی اون وقت دستم نبوده

بخاطر ۸ تومن؟اینطوری باید ۱۰ تومن بدم خود دادگاه تا رسیدگی کنه😩

نه عزیزم من خواهرم یه لبلس اینترنتی خرید بعدم طرف پیچوند رفت کلانتری اونا ارجاعش دادن دادگاه دادخواست نوشت هزینه ایم نداشت .... مبلغی که زدی به اون کارت خودش سنده و از صاحب کارت مطالبش میکنن