2777
2789
عنوان

کلاه برداری دیوار خواهش میکنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 26 پست
منم خواستم لباس بفروشم به یکی گفت برام بیار فلان جا آدرس یه طلافروشی رو داد رفتم گفت این پسر هزار نف ...

حالا بازم هزینه ای از شما دریافت نشده... من کل پس اندازم رفت جاش...

نمیدونستم ، همه جا خوندم توی دیوار فروشگاه ها احراز هویت شده و مطمئن هستن

چیزای گرون و سنگین مثل وسایل خونگی و موبایل و طلا رو هیچوقت مجازی سفارش نده حضوری یکی هست یقش رو بگیری پاسخگو باشه ولی مجازی طرف پولشو میگیره میره 

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود دیوار گزینه فروشگاه رو هم اضافه کرده که یعنی با خیال راحت خرید کنیم...😓

میفهمم ولی کارت ب کارت نباید بکنین هزار بار گفته تو تبلیغات و جشنواره ها 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چیزای گرون و سنگین مثل وسایل خونگی و موبایل و طلا رو هیچوقت مجازی سفارش نده حضوری یکی هست یقش رو بگی ...

اینجوریم نه. من از اینترنت لپ تاپ خریدم. ولی برای هرچیزی میرم سایت خودش. مثلا میخوام لباس بخرم میرم سایتی فقط فروش لباسه. یا سمت ما خرازی نیست. از سایتی سفارش میدم که فقط خرازیه. از اینستا یا جاهایی که چیزای مختلف میفروشن نمیخرم، از تلگرامم نمیخرم

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

دیوار فقط اون آدمای ولگردش که درخواست عکس تنخور و پاخور میکنن چقدر بی شرفن

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین

کاربرای دیوار خیلی نفرت انگیزن یبار دستبند نقره سه گرمی گذاشته بودم سیصد بخدا مفت بود استیل رو گرون تر میزارن بعد اینا هی میومدن میگفتن توروخدا تخفیف بده 100 ببرم خب مگه نقره نونو رو 100 میدن اصلا از فروشش پشیمون شدم