2777
2789
عنوان

بارداری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 67784 بازدید | 282 پست

دوستان بذارید واضح تر بگم خخخخ 

ما ازدواج کردیم ینی عروسی کردیم شوهرم رفت سربازی توی اون شرایط سخت 9ماهمو گذروندم هنوزم شوهرم کار ثابت نداره درامد خوب نداره با این وجود اینقدر بیخیاله کاندوم نمیذاره حالا هم میگه سقط

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم جلوگیری طبیعی یه جور اقدامه اگه اصلا بچه نمیخواستین باید یه روش مطمین استفاده میکردی الان هم ا ...

اناهیتا من 9ماه پیشم یکی سقط کردم با ساکشن دوماهم بود 😢

عزیزم اون پیشگیری نمیکنه شما که خودت میتونستی حداقل قرص پیشگیری میخوردی

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
عزیزم اون پیشگیری نمیکنه شما که خودت میتونستی حداقل قرص پیشگیری میخوردی

قرص بهم نمیسازه ... تازه دوبارم که فهمیدم شاید یکم منی ریخته باشه داخل سریع اورژانسی خوردم ازین دوتایی ها پشت هم 

وای چیکار داری میکنی با خودت😲

پرپروک جانم تقصیر شوهرمه اونسری قرص میخوردم عصبی شده بودم تهوع شدید پدرم درومد ... کاندوم بهترین راهه واسه ما که شوهرم میگه خوشم نمیاد

اگه مذهبی هستین و ادم عذاب وجدانین اصلا سقط نکنین چون عذاب وجدانش زندگیتونو نابود میکنه قبولش کنین و روش پیشگیری مطمینی استفاده کنین

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
دوستان بذارید واضح تر بگم خخخخ  ما ازدواج کردیم ینی عروسی کردیم شوهرم رفت سربازی توی اون شرایط ...

اخه تو به بدنت اسیب بزنی که اون نمیخواد از ساده ترین روش جلوگیری استفاده کنه ظلمه خب بگو تو خودت جلوگیری کن من قرص بخورم کورتاژ کنم کلی خونریزی کنم به خاطر تنبلیت یا کمی لذت کمتر؟

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design