2777
2789
عنوان

بارداری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 67782 بازدید | 282 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک دختر یک ماهه و یه پسر دوسال و دوماه..یه کم سخته ولی خیلی شیرینه اگه بودی هم نترس و ناشکری نکن عزی ...

دوستان وضع مالی اصصصصصصلا خوب نیس شوهرمم نمیخواد اصلا 😔 

من هیچی از زندگیم نفهمیدم تا عروس شدم یکی تو شکمم بود تازهههه داریم یکمم میفهمیم 😁

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
یک دختر یک ماهه و یه پسر دوسال و دوماه..یه کم سخته ولی خیلی شیرینه اگه بودی هم نترس و ناشکری نکن عزی ...

وای عزیزم منم پسرم دوسالو نیمشه.الان شش ماهه باردارم..خیلی نگران بعدشم میگم نکنه کم بیارم..‌شما سختت نیست

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......

بی بی چکمو چجوری میبینی 

مهسا جان هدیه خدارو پس نفرست ولی اگه باردار بودی و اصلا دیگه بچه نمیخواستی بفرست همسرتو لولشو ببنده چون انگار هر دو بسیار قوی هستین هزارماشاالله

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
مهسا جان هدیه خدارو پس نفرست ولی اگه باردار بودی و اصلا دیگه بچه نمیخواستی بفرست همسرتو لولشو ببنده ...

من الان پسرم 5.5 ماهشه دو ماهه پریود نشدم بی بی زدم منفی بود دارم میمیرم از استرس اصلا توان دو تا رو ندارم

من الان پسرم 5.5 ماهشه دو ماهه پریود نشدم بی بی زدم منفی بود دارم میمیرم از استرس اصلا توان دو تا رو ...

منم 😢😢😢😢😢

عزیزم جلوگیری طبیعی یه جور اقدامه اگه اصلا بچه نمیخواستین باید یه روش مطمین استفاده میکردی الان هم اگه حامله نباشی حتما یه روش مطمین استفاده کن اگه هم حامله بودی سراغ این روشای خونگی سقط نرو ممکنه بچتو ناقص کنی 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !