2777
2789
عنوان

بارداری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 67784 بازدید | 282 پست
اگه مذهبی هستین و ادم عذاب وجدانین اصلا سقط نکنین چون عذاب وجدانش زندگیتونو نابود میکنه قبولش کنین و ...

من خیییییلی سر سقط قبلی روحیم بهم ریخت تا 1 ماه خوابشو میدیدم 😔

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودمم دوس ندارم زیاد پسرم فوق العادهوشیطونه .... دوس دارم با شوهرمم باشم دومی که بیاد باید زندگیمو کلا فدا کنم 

ماشالا بهت چه رحم آماده ای داری.خب یکم بیشتر احتیاط کن تو رابطه.قرص ال دی بخور

الین جونی بهم نمیسازه خیلی عصبی میشم و بی اشتها و تهوع 

عزیز قرص ماه اول عوارضش زیاده ماههای بعد کمتر میشه گه شوهرت رعایت نمیکنه چاره ای نیس خودت پیشگیری کن طبیعی مسخره ترین روش پیشگیریه

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
خودمم دوس ندارم زیاد پسرم فوق العادهوشیطونه .... دوس دارم با شوهرمم باشم دومی که بیاد باید زندگیمو ک ...

بتا بده عزیزم هر چه زود تر بهتر.اگه بچه تی در کار باشه هر لحظه ک میگذره رشدش بیشتر میشه

عزیز قرص ماه اول عوارضش زیاده ماههای بعد کمتر میشه گه شوهرت رعایت نمیکنه چاره ای نیس خودت پیشگیری کن ...

قرص یاسمین میخوردم ولی 3ماه همچنان عوارضش باهام بود 

خیلی حرص خوردم از دست شوهرت چون ایشون کاندوم دوست نداره شما تو این سن باید یه زایمان دوتا سقط چن بار قرص اورژانسی......من جات باشم این یکیو نگه میدارم تا شوهرم یکم به خودش بیاد واقعا که....

خیلی حرص خوردم از دست شوهرت چون ایشون کاندوم دوست نداره شما تو این سن باید یه زایمان دوتا سقط چن بار ...

بخدا اگه شرایطشو داشتم عممممرا سقط نمیکردم ولی تو خرج همین یکی هم موندم ظلم میشه به پسرم 

بتا بده عزیزم هر چه زود تر بهتر.اگه بچه تی در کار باشه هر لحظه ک میگذره رشدش بیشتر میشه

تو دادی ؟ باداری حالا ؟  شما روش پیشگیریتون چی بود؟ چرا شوهرت نمیخوادش؟

ای یو دی اعتبارش از طبیعی بیشتره لا اقل از ای یو دی و طبیعی باهم استفاده کن و اگه حامله بودی بچتو حتما نگه دار 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !