2777
2789
عنوان

بارداری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 67784 بازدید | 282 پست
وای عزیزم منم پسرم دوسالو نیمشه.الان شش ماهه باردارم..خیلی نگران بعدشم میگم نکنه کم بیارم..‌شما سختت ...

عزیزم  سخت که خیلی هست بگم نیس دروغ گفتم  اگه کمک داشته باشی اسون تره و نباید بذاری بچه بزرگ تر حساس بشه و حسودی کنه وگرنه بیچاره میشی من تا حالا سه بار پسرم میخواست با دوچرخه بره رو سر دخترم خداروشکر زود رسیدم غافل بشی ازش بلایی سرش میاره چون خودش هنوز بچه است دیگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای یو دی اعتبارش از طبیعی بیشتره لا اقل از ای یو دی و طبیعی باهم استفاده کن و اگه حامله بودی بچتو حت ...

خیلی تو نی نی سایت سرچ کردم همه میگن دیدن کسایی رو که باردار شد یا خارج رحم داشتن بدتر ترسیدم با این وضع بدنیه منو شوهرم حامله خارج رحمی بشم 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
عزیزم  سخت که خیلی هست بگم نیس دروغ گفتم  اگه کمک داشته باشی اسون تره و نباید بذاری بچه بز ...

راستش کمک زیاد ندارم ... مامانم سر بچه اولم 9روز نگهم داشت مادرشوهرمم سرگرم بچه دخترشه ... نگهش میدارنا در حد اینکه جمعه ها با شوشو بیرونی جایی بریم مثلا از صبح تا شب

خب بگو شوهرت بره لوله هاش ببنده راحت تره قابل برگشتم هست

بهش گفتم میگه کسی از اینده خبر نداره اگه دیگه بچه دار نشیم چی 

دوستان بعد از این بی بی چک که عکسشو گذاشتم یکی دیگه هم صبح زود گذاشتم ولی خطی نیومد ... بنظدتون چیکار کنم 

نه بگو قابل برگشته هیچ مشکلی هم نداره .بیشتر از دوتا بچه میخواد؟بگو بذار این دوتا بزرگ بشن بعدش باز ...

فاطمه دلت خوشه هااا کدوم دوتا میگه اگه باردار بودی باید بندازیش

تو دادی ؟ باداری حالا ؟  شما روش پیشگیریتون چی بود؟ چرا شوهرت نمیخوادش؟

نه من بی بی زدم منفیه فعلا.آخه ماقسط و بدهی داریم .همم من فعلا ب خاطر پسرم کار نمیکنم.هم از لحاظ مالی نمیتونیم برسیم همم این بچه خیلی آذیت میکنه گریه و اینا.اعصاب میخواد اگه دو تا باشن

راستش کمک زیاد ندارم ... مامانم سر بچه اولم 9روز نگهم داشت مادرشوهرمم سرگرم بچه دخترشه ... نگهش میدا ...

نگران نباش اصلا خودت از پسش برمیای فقط یه کم سخته و دور خوابو کلا باید خط بکشی.

نه من بی بی زدم منفیه فعلا.آخه ماقسط و بدهی داریم .همم من فعلا ب خاطر پسرم کار نمیکنم.هم از لحاظ مال ...

ماهم مثل شماییم بخدا 

فاطمه دلت خوشه هااا کدوم دوتا میگه اگه باردار بودی باید بندازیش

خب اخه خودت از پا درمیای هی بخوای سقط کنی جلوگیری نمیکنه  خب لوله هاش ببنده خیالتون راحت شه دیگه میدونی چقد ضرر داره بران این همه سقط

نگران نباش اصلا خودت از پسش برمیای فقط یه کم سخته و دور خوابو کلا باید خط بکشی.

همیناش بده دیگه .... چون اولیم هم هول هولی شد دلم زده شده 

خب اخه خودت از پا درمیای هی بخوای سقط کنی جلوگیری نمیکنه  خب لوله هاش ببنده خیالتون راحت شه دیگ ...

بخدا سر سقط قبلیم 2ماه تمام خونریزی داشتم 😢