2777
2789
عنوان

ایده نذری بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3383 بازدید | 184 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکارانی دقیقا توذهنم خودگ بود اولین چیز چون تعداد زیادی میشه اما نمیدونم چیکار کنم بین عدس پلو وماک ...

اگه برای بچه های کار میخوای ماکارونی عالیه 

ولی اگه میخوای به همسایه ها بدی پلوی مخلوط 

نون پنیر سبزی  ولی خدایی سبزی زیاد بزار لای نون تا حسابی دعات کنیم

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

اگه قصدت کودکانه کار هست ماکارونی هم خوبه اکثربچه ها هم دوست دارن

هم کارتون خواب ها هم بچه های کار واسه همین دوس دارم مقدارش زیادتر بشه ک به افراد بیشتری برسه

دخترم نفسمه 
عزیزم تعدادی دوستان گفتن الویه به نطرت خوبه

ساندویچ الویه 

آش 

عدس پلو 

اینا خوبن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ممنونم گلم حرفتون درسته من چیز خاصی نذر نکردم عزیز نذر کردم ک مشکلم حل بشه این مبلغو صرف نیازمند کنم ...

پس اونوقت راحت تری و هر چیزی به دلت نشست اونو نذر بده 

از همه واجب تر ادای قرض تو بقالی های پایین شهره 

دفتر نسیه دارن که تسویه نشده مونده . خدا هیچ پدری رو شرمنده زن و بچه اش نکنه . غذا یه پرس یه لحظه خورده میشه ولی رفع گرفتاری از یک سرپرست خانواده خیلی اجرش بیشتره 

باز هرطور صلاح بدونی . خدا خیرت بده 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
غذا به حیوونای خیابونی بدی بیشتر برات دعا میکنن خودم امتحان کردم میتونی براشون پای مرغ بگیری بپزی کن ...

دوس داشتم به کارتون خواب ها وبچه های کار بدم اونم انشالله دفعه های بعد توکل بخدا

دخترم نفسمه 
ماکارانی بده به نظرتون چون زیادتر از هرغذایی میشه

اون حجم رو میتونی خوبی بپزی؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خواستم غذای برنجی باشه اخه

۵ کیلو برنج بخر ک میشه۵۰۰ تومن دوتا مرغ بخر ک میشه ۴۰۰ تومن ۴ کیلو هویج بخر ۱۵۰تومنم ی روغن مایه نمک و زرد چوبه هم از تو خونه بزار ک زیار نمی‌بره قشنگ مرغا رو بپز هویج هارو رنده کن مرغا رو ریش ریش کن همه سونو باهم تفت بده بعد برنج تو آبکش کن کن قاطی کن قشنگ غذای ۴۰ نفره