2777
2789
عنوان

ایده نذری بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3379 بازدید | 184 پست

نذری اصلش اینه فقط به نیازمند بدی

به نظر من برنج و روغن و رب بخر بده به یه فردی که مستمنده

ثوابش خیلی بیشتر میشه تا غذا درست کنی یه وعده چند نفر بخورن

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استامبولی بده 

مخلفاتش عدس. لوبیا سبز. میتونی جای گوشت چرخکرده سویا بریزی... با هویج... موادشو اماده کنی با پلو مخلوط کنی 

ادویه ها هم دارچین زعفرون خوشمزش میکنه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

استامبولی بده مخلفاتش عدس. لوبیا سبز. میتونی جای گوشت چرخکرده سویا بریزی... با هویج... موادشو اماده ...

شهرما نذری اقتصادی اینه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

نذری اصلش اینه فقط به نیازمند بدیبه نظر من برنج و روغن و رب بخر بده به یه فردی که مستمندهثوابش خیلی ...

عزیزم درسته مبلغ کمیه اما دوس داشتم غذا درست کنم و به کارتون خواب ها وبچه های کار بدم واسه همین 

دخترم نفسمه 
ممنون عزیز

گلم نذر رو باید همون چیزی که نذر کردی بدی 

چون اون نذر بوده که قبول شده حتی شده فقط به دو نفر برسه نباید عوض کرد.  

عوض کردن نذر کرهت داره 

این نذر شرع و اسلام هست نه آخوندها 

پس باید رعایت بشه 

اگر غذای برنجی نذر کردی همونو باید انجام بدی مقدارش رو اگه تعیین نکرده بودی اشکالی نداره به چند نفر برسه . کم و زیاد مهم نیست

اهمال کاری در ادای نذر باعث میشه نذرهای بعدی دیرتر قبول میشن. 

نذرتون پیشاپیش قبول حق 

فقط با استارتر صحبت کردم. حوصله بحث دینی و سیاسی ندارم ریپ نزنید مخصوصا نوجوانها 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
گلم نذر رو باید همون چیزی که نذر کردی بدی چون اون نذر بوده که قبول شده حتی شده فقط به دو نفر برسه نب ...

ممنونم گلم حرفتون درسته من چیز خاصی نذر نکردم عزیز نذر کردم ک مشکلم حل بشه این مبلغو صرف نیازمند کنم بسته به شرایطم یاغذا درست کنم یا صرف نیازمند بشه کلا

دخترم نفسمه