2777
2789
عنوان

ایده نذری بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3383 بازدید | 184 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوس داشتم به کارتون خواب ها وبچه های کار بدم اونم انشالله دفعه های بعد توکل بخدا

عزیزم تو رو خدا واسه حیوونا نذر نکن به خدا که گناهه تعادل محیط زیست بهم میخوره تازگی سگای هار یه بچه رو توی شهر کارون کشتن. 

۵ کیلو برنج بخر ک میشه۵۰۰ تومن دوتا مرغ بخر ک میشه ۴۰۰ تومن ۴ کیلو هویج بخر ۱۵۰تومنم ی روغن مایه نمک ...

اره اینم خوبه گلم ماکارانی به نظرتون بده فک کنم بیشتر میشه ؟

دخترم نفسمه 
عزیزم تو رو خدا واسه حیوونا نذر نکن به خدا که گناهه تعادل محیط زیست بهم میخوره تازگی سگای هار یه بچه ...

اخه اونا هم گناه دارن😢من هر سری غذا باشه یا استخوان میدم همسرم بزاره سرکوچه واسه گربه وسگ ها 

دخترم نفسمه 

میتونی ۵۰ تا پک آماده کنی ، هر پک ۲۰ تومن درمیاد 

به انتخاب خودت خوراکی های کوچیک مثل پاستیل ، آب میوه ، کیک ، میوه یا شیرینی بذاری 

از عمده فروشی با قیمت پایین میتونی پیدا کنی 

اره اینم خوبه گلم ماکارانی به نظرتون بده فک کنم بیشتر میشه ؟

ن ماکارونیم بسته ایی ۳۰ تومنه حالا ۱۰ بسته میشه ۳۰۰ تومن 

۳ ۴ کیلو پیاز ک ۱۶۰ تومن ۵ ۶ کیلو سیب زمینی ۲۰۰تومن ۱۰۰تومن رب ۲تا مرغ ۴۰۰ تومن 

هر بسته ماکارونی غذای ۵ نفره ک اگه ۱۰ بسته بگیری میشه ۵۰ تا غذا میتونی بدی 

ن ماکارونیم بسته ایی ۳۰ تومنه حالا ۱۰ بسته میشه ۳۰۰ تومن ۳ ۴ کیلو پیاز ک ۱۶۰ تومن ۵ ۶ کیلو سیب زمینی ...

هر دوتاشو ک گفتم میتونی بدی هر چی انتخاب کردی بگو مقدار مواد شو برات بگم 

می تونید استامبلی پلو با ی مقدار کمی گوشت چرخی، قیمه لا پلو، همان ماکارانی خودتون باشه، از بقیه غذاهادحتی عدس پلو هم ارزانتر در میاد، غذاهای ساندویچی هم پر خرج است و همینکه نمی تواند جای غذای پلویی را بگیره، ضمن اینکه ساندویچ نوعا سلیقه ای است و اگر نتوانید خوب درست کنید کسی نمی خوره، قابل گرم کردن هم نبست   

ساندویچ کتلت یا همبرگر خوب درست کن برای کودکان کار

خودمم میخوام همین کارو کنم انشاالله

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!