2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست

خیانت که کردن برای پسرع چه فرقی داره که خیانت پارسال رو هم بزنن به اسمش؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
مگه هرکی زیاد میره دادگاه بی بند و باره ؟ شاید یکی کارمند یه قسمتی تو دادگستریه یا وکیله خخخ اونم بی ...

الان تو کارمندی ؟!

پس درست گفتن تحصیلات شعور نمیاره ....

البته دروغ گفتن هزینه نداره 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar_1 میشه یه نگاه به کاربری من و @چاوجوانگمممم بندازی وبه این کاربر ثابت کنی که کاربری همامون یکی نیست؟اگه یکی بود لطفا کاربری هامون رو تعلیق مشکی بزن ممنون میشم

کاربر قدیمیم 🤗۵ساله اینجا عضوم کاربری قبلیمو خودم لغو زدم😊
ول کن عزیزم زشته کوتاه بیا .

والا من همون اولین کامنت کوتا اومدم و قصد جواب دادن نداشتم بهش گفتم سرجدت بیخیال بعد برگشته توهین میکنه چون اسم کاربریم کوردیه .فک کرده من نمیفهمم ب کوردا توهین میکنه ....عین خودش رفتار کردم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

والا من همون اولین کامنت کوتا اومدم و قصد جواب دادن نداشتم بهش گفتم سرجدت بیخیال بعد برگشته توهین می ...

عزیزم هیچکس به کردها توهین نکرده و نمیکنه کردها برای همه مردم ایران عزیزن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

عزیزم هیچکس به کردها توهین نکرده و نمیکنه کردها برای همه مردم ایران عزیزن .

فکر نکنید همه مث خودتون با خانواده و باشعور هستن 🌺❤️

فکر نکنید همه مث خودتون با خانواده و باشعور هستن 🌺❤️

شما لطف داری ولی کردها برای ما خیلی عزیزن من خودم شیرازی هستم و اینو از قول همه اهالی استان فارس میگم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

شما لطف داری ولی کردها برای ما خیلی عزیزن من خودم شیرازی هستم و اینو از قول همه اهالی استان فارس میگ ...

فدای شما عزیزم .رحمت به شیره پاکی که مادرت بهت داده ❤️🌺🥰

فدای شما عزیزم .رحمت به شیره پاکی که مادرت بهت داده ❤️🌺🥰

دخترای کرد هرچه دیدم  خوشگل بودن  تو هم خوشگلی یا خیلی خوشگلی ؟

اصلا به این قضیه کار ندارم 

فقط میدونید بابت چی ناراحتم؟؟؟

اگه این قضیه برعکس بود چجوری بود 

بازم زندان و احضار و ..وجود داشت؟؟؟

دلم واسه بی عدالتی علیه زنا سوخت

خییییلی از زنا هم مچ مرداشونو گرفتن ، منتها بدون دادگاه پاسگاه ، تهش چیشد؟ نشستن دارن با بدبختیای قدیم و جدید میسوزن و میسازن ، انقدر ادامه میدن تا اچ پی وی چیزی بگیرن 

اما داستان واسه مردا هممممیشه فرق داره تو هممممممه چی ، همه چی 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
اصلا به این قضیه کار ندارم فقط میدونید بابت چی ناراحتم؟؟؟اگه این قضیه برعکس بود چجوری بود بازم زندان ...

مرد میتونه زنشو به جرم خیانت زندان کنه و بعدشم زن بگیره حتی اگر طلاق نده .  ولی زن نمیتونه بعد از زندان کردن شوهر ازدواج کنه حتی اگر طلاق بگیره . این در قانون نیست در فرهنگ ما هست .