2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست
پدرسگ تویی و هفت پشتت نداشتت کولی تبار

از بابای عراقیت چه خبر .؟!‌

سوسمار تبار 😄

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر یه آدم میتونه عقده ای باشه که با اکانت خودش از خودش دفاع کنه ...

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

الان مثلا به کوردا توهین کردی ؟! میدونی اگر ما نبودیم الان بابات عراقی بود ننتم نوکر عراقی ها !؟

توهین خوب نیست ولی چه ربطی به کردها داشت ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

اگر نتونی ثابت کنی ازت شکایت میکنم 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

من هرچی گفتم در جواب توهین خودش به شخص خودش بوده چون خودش کرد هست میگه به همه کردا توهین شده . توهم ...

ثابت کن هر دو اکانت منم !

وگرنه صافت میکنم 

اگر نتونی ثابت کنی ازت شکایت میکنم

شکایت میکنی تو متن شکایت مینویسی این به اکانت شخص دیگری در نی نی سایت گفته فیک منه ؟ آره قاضی هم گفت عزیزم بیا ببینم چرا دل اینو شکستی خخخخ کم فیلم ببین بچه

(فقط سوالات برنامه نویسی و هوش مصنوعی)⬅️ آیدی من در پیام رسان بله : codecraft77 ممکنه دیر جواب بدم یا زود جواب بدم مشخص نیست چون سرم شلوغه

شکایت میکنی تو متن شکایت مینویسی این به اکانت شخص دیگری در نی نی سایت گفته فیک منه ؟ آره قاضی هم گفت ...

تو ثابت کن اگر نکنی نشونت میدم ...

@niniyar_1 میشه کاربری منو @چاوجوانگمممم  رو یه نگاه بندازی وبه این خانم بفهمونی که یکی نیست؟

لطفا یه نگاه کن و اگه یکی بود لطف کن کاربری هامون رو تعلیق مشکن بزن

کاربر قدیمیم 🤗۵ساله اینجا عضوم کاربری قبلیمو خودم لغو زدم😊
تو ثابت کن اگر نکنی نشونت میدم ...

والا شکایت کردن برای این برام بیشتر جذابیت داره لطفا همون گزینه ی شکایت رو انجام بده

@niniyar_1 میشه کاربری منو @چاوجوانگمممم رو یه نگاه بندازی وبه این خانم بفهمونی که یکی نیست؟لطفا ...

نی نی یار بیا .....

والا شکایت کردن برای این برام بیشتر جذابیت داره لطفا همون گزینه ی شکایت رو انجام بده

از بس بی بند و باری و هر روز تو دادگاهی بدبخت ....دیگه شده روتین زندگیت ....

از بس بی بند و باری و هر روز تو دادگاهی بدبخت ....دیگه شده روتین زندگیت ....

مگه هرکی زیاد میره دادگاه بی بند و باره ؟ شاید یکی کارمند یه قسمتی تو دادگستریه یا وکیله خخخ اونم بی بندو باره ؟ چند سالته کوچولو