2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست
زن تاپیک هاش در مورد پریود ووو

همون چون همش در مورد این جور چیزا و روابط و ... ایناست مشکوکه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

تا زن نباشه لیوه ،مرد نمی کنه گیوه

همین حرفاتون باعث شده اینهمه تاپیک خیانت بزنن تو نینی سایت و سوارتون شن مردا 

یجایی میگفتن تا سوزن نخواد نخ نمیره توش ولی این نخه که میره توی سوزن تا نخ نخواد سوزن کاری نمیتونه بکنه با کنطق خودت بخوام بگم 

جم کنید این زن ستیزیارو 

جون هزاران دختر رو همینجوری با همین حرفا گرفتید ، مردا حق دارن دخترشونو بخاطر رابطه داشتن بکشن زنشونو بکشن به زن که میرسه قانون هم دورش میزنه 

متاسفم

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم..باهاش حرف نزدم..ولی خودمم خیلیی از دستش عصبانیم حالا بیاد بیرون ازش میپرسم دقیقا جریان چی ب ...

اگر حالا حالاها بیرون بیاد !!!!!!

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

تا زن نباشه لیوه ،مرد نمی کنه گیوه

همین کارا رو کردید مردا پر رو شدن دیگه .....

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بچه ها تو رو خدا اینایی که شک دارن از تاپیک برن بیرون..مجبورتون نکردم که اینجا باشید

به نظرم از این دوستت فاصله بگیر چون داتسون خرابه شاید زندگی توام بهم ریخت 

به نظرم از این دوستت فاصله بگیر چون داتسون خرابه شاید زندگی توام بهم ریخت

اره حتما همین کار هم میکنم..چون حالم به هم میخوره از این زنهایی که به شوهرشون خیانت می‌کنند.خودمم از صبح هنگ کردم

بچه ها تو رو خدا اینایی که شک دارن از تاپیک برن بیرون..مجبورتون نکردم که اینجا باشید

آخه داری ی مشت زن و سرکار میزاری چکاریه خب مریضی مگه؟

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻