2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست
حس میکنم تاپیک سرکاریه

از عنوان معلومه استارتر مرده ...ی نگاه ب تاپیکاش بندازید همش جنسی یه.

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

از عنوان معلومه استارتر مرده ...ی نگاه ب تاپیکاش بندازید همش جنسی یه.

من حس میکنم اون پسره ک میگه خودشه و الآنم مثل سگ ترسیده

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
مرد هر کاری کنه چون مرده؟همشون همینن؟منطقت زن ستیزانست!یا هردو مجازات شن مث هم یا هیچکدوم

تا زن نباشه لیوه ،مرد نمی کنه گیوه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
مرد هر کاری کنه چون مرده؟همشون همینن؟منطقت زن ستیزانست!یا هردو مجازات شن مث هم یا هیچکدوم

منطقم زن ستیزانه نیست ولی دارم واقعیت جامعه رو میبینم که مرد هر گوهی دلش میخواد میخوره با دو خط عربی همه چیو حل میکنه  شما تا حالا دیدی مردی بخاطر خیانت مجازات شه ? 

نه ندیدی چون قانون پشتشه

من واسه این میگم باید مجازات شه که خیانت زنا هم مثل مردا عادی نشه 

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱

میشه بگی کدوم تاپیکم جنسیه؟اگه اذیت میشی از تاپیکم برو بیرون

همشون خودتم میدونی چی میگم ملا لحنت مردونه است 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

اره گفت چند ماه رابطه داشتیم

وای . خاک بر سر این دوستت پس حتما این بار هم درحین رابطه با کسی گرفتنش که بازداشته . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

وای . خاک بر سر این دوستت پس حتما این بار هم درحین رابطه با کسی گرفتنش که بازداشته .

نمیدونم..باهاش حرف نزدم..ولی خودمم خیلیی از دستش عصبانیم حالا بیاد بیرون ازش میپرسم دقیقا جریان چی بوده