2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست
چرا بی سرصدا عزیزم اتفاقا خوب کاری کرد. تا بشه اینه عبرت واسه بقیه زنامردارو نمیشه کاری کرد جون به ج ...

مرد هر کاری کنه چون مرده؟همشون همینن؟

منطقت زن ستیزانست!

یا هردو مجازات شن مث هم یا هیچکدوم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم بدجور میخواد تلافی کنه مرده...آبروریزی و...کاش فقط طلاق بود

حق داره من بودم می رفتم جلو خونه پدر مادرش ابرو ریزی می کردم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من در جریان دوستیشون نبودم پارسال..به من نگفته بودن..وگرنه به پسره میگفتم که متاهله

خب حالا توی پیامها معلوم میشه پسره میدونسته یا نه، اگر نمیدونسته شاید نتونه ازش شکایت بکنه و یا اینکه شکایتم بکنه تبرئه بشه . پس جای نگرانی نیست

مرد هر کاری کنه چون مرده؟همشون همینن؟منطقت زن ستیزانست!یا هردو مجازات شن مث هم یا هیچکدوم

همین کارا رو کردن مردا هار شدن ..

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

پسره امروز به من زنگ زد و گفت این اتفاق افتاده..چون میدونه من با دوستم در ارتباط هستم..گفت من پارسال ...

باهاش رابطه جنسی داشته ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

حس میکنم تاپیک سرکاریه

به نظرت تو جامعه این چیزا نیست؟!

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

پرینت ریز مکالمات و پیامک ها را تا ۶ ماه قبل میده قبلش اصلا قابل دریافت نیس

فکرکنم تا۲سال

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر