2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسره امروز به من زنگ زد و گفت این اتفاق افتاده..چون میدونه من با دوستم در ارتباط هستم..گفت من پارسال ...

عجیب پسر چرا باید به تو بگه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
چی بگم والا بچه دارن ؟!کاش بی سرو صدا طلاقش میداد

چرا بی سرصدا عزیزم اتفاقا خوب کاری کرد. تا بشه اینه عبرت واسه بقیه زنا

مردارو نمیشه کاری کرد جون به جونشون کنی خیانت میکنن عین خیالشونم نیست با چند خط عربی حلالش میکنن کسی هم کارشون نداره

ولی اگه با زنای خیانت کار اینجوری برخورد بشه میشه عبرت واسه بقیه  دیگه جرئت خیانت کردن رو ندارن اینجور خیانت زنا هم کمتر میشه از ترس رسوایی 

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱

چرا بی سرصدا عزیزم اتفاقا خوب کاری کرد. تا بشه اینه عبرت واسه بقیه زنامردارو نمیشه کاری کرد جون به ج ...

عجب !

مرد هر کاری کنه مرده ؟! 

باشه بای 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

عجیب پسر چرا باید به تو بگه

چون میدونه من با دختره در ارتباطم..میگفت تو رو خدا یه حوری به گوشش برسون یه وقت اعتراف نکنه پای منم بکشه وسط..چون دوستم بازداشته و پسره بهش دسترسی نداره

چی میگی..میگم دوستم توی بازداشته...

به جرم تماس با کسی بازداشت نمیکننا ! ببین چی ازش دیدن که بازداشته . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

اون پسره که پارسال با دوستم بوده به نظرتون میتونه خودشو بی گناه نشون بده؟خیلیی ترسیده

از کجا از حال پسره خبر داری؟ 

نکنه پسره خودتی؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️