2777
2789
عنوان

خیانت زن

| مشاهده متن کامل بحث + 15479 بازدید | 358 پست
ریز مکالمات ن فقط پیامک ...مکالمه در صورتی قابله اثباته که از به تاریخی با حکم دادگاه ضبط بشه ..

نه مکالمه ضبط نشده..فقط چون پرینت گرفتن و تعداد تماس‌ها مشکوک بوده پسره دو خواسته آگاهی..پسره هم زده زیرش

منظورم تعداد تماسها و میزان مکالماتشون

اینو اره 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه مکالمه ضبط نشده..فقط چون پرینت گرفتن و تعداد تماس‌ها مشکوک بوده پسره دو خواسته آگاهی..پسره هم زده ...

بزنه زیرش اسم اگر به اسمش باشه دیگه نمیتونه بزنه زیرش .

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بزنه زیرش اسم اگر به اسمش باشه دیگه نمیتونه بزنه زیرش .

خط 

متوجه نشدم

میگم اگر خط به اسمه پسره باشه دیگه نمیتونه بزنه زیرش .

میگم اگر خط به اسمه پسره باشه دیگه نمیتونه بزنه زیرش .

خوب دوست پسره خط به اسم خودشه ولی زده زیرش..گفته من املوی هستم شاید برای خونه زنگ میزده و....کلا گردن نگرفته

متوجه نشدم

پسره نمیتونه قصر در بره حتما پاش گیره حتما 

زن شوهره هم طلاق میگیرن ولی با کلی ابرو ریزی 

حقش بود دختره کثیف خدا جا حق نشسته 

بعد میگین چرا خیانت زیاده از همین زناست

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

شلاقش به کنار آبروش 🤦🏻‍♀

کسی که این کار میکنه قید آبرو رو زده . مگه آدم آبرو دار میاد با کسی معاشقه تلفنی کنه ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

خوب دوست پسره خط به اسم خودشه ولی زده زیرش..گفته من املوی هستم شاید برای خونه زنگ میزده و....کلا گرد ...

نمیتونه بزنه زیرش ....دیگ تمومه قانون به این چیزا کار نداره ...حالا شوهرش چطوری فهمیده مگه نمیگی قضیه ماله پارساله.