2777
2789
عنوان

داداشم کمربند برداشته منو بزنه

280 بازدید | 14 پست

با داداش بی شرفم دعوام شد کمربند برداشت منو بزنه منم جارو برداشتم بزنمش اگه مامانم نمیومد تیکه پارش کرده بودم با جارو اینقدر عصبانی بودم نعره میکشیدم تو حیاط فکر کنم آبرومون جلو همه رفت مامانم رفته بود خرید دعوامون شد بیچاره زن داداش آینده ام از دست این حیوون چی بکشه منو که خواهرشم میخواست بزنه چه برسه به زنش ۱۹ سالشه من ۱۵ سالمه هیچ جور گورشو گم نمیکنه بره دانشگاه راحت شم ازش 

اینجور آدما ب زنشون میرسن موش میشن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط جلو من شیره حیوون میخواست منو بزنه

سر چی؟

دیگه تو این سن جالب نیست اینکارا

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

باهات حال کردم 😄

دارم از عصبانیت منفجر میشم مامانم الان داره باهاش تو اتاق بحث میکنه مامانم رو فکر نکنم جرات داشته باشه بزنه البته غلط میکنه بخواد بزنه میرم دخلشو میارم 

سر چی؟دیگه تو این سن جالب نیست اینکارا

نشسته بودم گوشیمو نگاه میکردم گوشی رو از دستم کشید گفت داری با کی چت میکنی در حالی که من چت هم نمیکردم تو ایتا داشتم میگشتم بعد منم گفتم گوشی خودمه به تو چه اونم گوشیم رو گرفت نگاه کرد هیچی ندید گفت حذف کردی پیام رو فلان دعوا بالا گرفت

نشسته بودم گوشیمو نگاه میکردم گوشی رو از دستم کشید گفت داری با کی چت میکنی در حالی که من چت هم نمیکر ...

چیزی مزنه ک توهم داره!

حالا اگه خودشون با صد نفرم باشه نمیشه چیزی گفت هیچ، خونواده هم ازشون طرفداری میکنن!!!!!

چیزی مزنه ک توهم داره!حالا اگه خودشون با صد نفرم باشه نمیشه چیزی گفت هیچ، خونواده هم ازشون طرفداری م ...

خب من با کسی هم نبودم اصلا اهل این کارا نیستم داشتم تو ایتا رمان میخوندم تو یه کانال حیوون اومد گند زد به روز پنجشنبه ام گلوم درد میکنه اینقدر داد زدم البته صدام از داد گذشت داشتم نعره میکشیدم از عصبانیت