2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها با پالتوی کوتاه نیم بوت خوبه یا بوت بلند؟

من که کتونی رو ترجیح میدم یا بوت کوتاه

ولی خوب بوت بلندو فقط باید با پالتو کوتاه پوشید دیگه

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

رنگ که خب مشکی همیشه مده اما امسال سبز زیاده سبزه تیره البته.کفش هم برخلاف سالهای قبل دیگه بوت اونم بلند مد نیست.نیم بوت های اسپرت از این لژ مخفی ها بیستر می پوشن.پاییزه هم از این جنس جیرها که بهش سوییت میگن خیلی اومده و اکثرا جلو باز .قد مانتو و پالتو هم میدی یا خیلی کوتاه حالت کت

این روپوش های بافتنی که شبیه پتو مسافرتیه ،اونام خیلی تو بورسه😅

کل بوتیکا و مانتوفروشیا دارن

البته از حق نگذریم خداییش به بعضیا میاد

ولی من می‌پوشم حس میکنم پتو دور خودم پیچیدم

منم دوس ندارم ..دوستم اگه ی مدل قشنگ سراغ داشتی عکسشوبزار

اولین چیزی که مهمه اینه که بتونی لباس و کیف و کفش و.. رو باهم ست کنی و اینکه اون رنگ و مدل بهت بیاد 

قوم شوهر مثل درخت كنار توالتن 🌵🌳 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایشون نشست 😈منه شوهر من نه 

ولی اگه میخوای روی مد باشی این شلوارها مده امساله که به خانومهای لاغر و معمولا بلند قد بیشتر میاد 

قوم شوهر مثل درخت كنار توالتن 🌵🌳 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایشون نشست 😈منه شوهر من نه