2777
2789
عنوان

خواب جن

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 44 پست

من هرکاری میکنم نمیتونم باور کنم که هستن حس میکنم ادمایی که میگن جن دیدیم اون لحظه از ترس یا بالا پایین شدن فشار باعث میشه توهم بزنن

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

من هرکاری میکنم نمیتونم باور کنم که هستن حس میکنم ادمایی که میگن جن دیدیم اون لحظه از ترس یا بالا پا ...

منم باور نمیکنم  اصلا   چون  ندیدم            یبار یه چیزی دیدم ولی باز باور تدارم     حن و اینا رو

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی خوباش رو میبینی؟

اره

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

شما یه بار دیدی باز باور نمیکنی اونا هستن؟ عجبا.

نه   جون   نمیدونم  خاب بودم بیداری بودم چی بود  مستقیم ندیدم       

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
مستقیم که نمیبینیشون.بیشتر توی خواب میبینی.روحت میتونه ببینه جسمت نمیبینه که.

واقعا     والا  ترسیدم الان      من چیزی تعریف کنم  برات  شما میدونی چیه    میتونم بگم بهت

نترس. تعریف کن.

یه بار عصر با شوهرم بحثم شد   گفتم جن کجا بوده    قدیمیا      خرافاتی بودن   وجنی وجود نداره      شب خابیدم به خدا قسم   نمیدونم چه ساعتی بود بین خاب بیداری  بودم      کنار شوهرمم خاب  بودم میدیدم صورتش که خابه    یهو   نفس داغی    حس کردم پشتمه     چسبیده بود     بهم  حتی  داغیش حس کردم          حتی از گوشه  چشم سایشو میدیدم   قشنگ حسش کردم      نمیدونم چی بود  این  

من دیدمشون ولی نترسیدم.واقعا وجود دارن.

تو چی چطور دیدی

تو چی چطور دیدی

من یه موقع هایی شبیه انسان دیدمشون یه وقتهایی شبیه حیوان.یه وقتهایی خودشون رو شبیه اعضای خانواده میکنن.اگه یه وقت جایی تنها بودی احساس کردی یکی اسمت رو صدا میکنه جواب نده اصلا.

من یه موقع هایی شبیه انسان دیدمشون یه وقتهایی شبیه حیوان.یه وقتهایی خودشون رو شبیه اعضای خانواده میک ...

نه همچن چیزی پیش نیومده اصلا  فقط اون موردبود