2777
2789
عنوان

خواب جن

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 44 پست
خب بزن تو کار فارکس😅 ظرف یه سال تلیاردر میشی

🤣🤣

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی کار کردی ؟که مشکلت حل شد

قبلا خیلی میدیدم اذیت میشدم صدام میکردن یه ایه قرانی خوند و نوشت تو کاغذ با اب حل کردم یه کمشو خوردم یادمه

یه چی دیگه هم نوشته بود رفتم حموم تو اب حل کردم ریختم رو سرم تو تشت وایستاده بودم بعد اب رو ریختم پای درخت خرما 

همزاد هم داشتم ک اونم یه مشکل دیگه بود رفتم پیش یه خانومه خبلی مراحل داشت برام حصارش کرد 

خداروشکر بعد اون چیزا خوب شدم و دیگه ندیدم

من چندوقته اومدم جنوب زندگی میکنم مردم اینجا وجود این موجودات براشون عادیه . زجرمیکشم اینجا.

توجه نکن اصلا 

براشون عادیه چون زیاد میبینن و تو جنوب قوم زار هم از قدیم بوده

بنظرم حرفش رو میزنن بگو من علاقه ای ب این موضوعات ندارم 

من رفتم پیش امام جمعه شهرمون که همه قبولش دارن گفت حیفه اینا بعضیا مسلمونن میتونن کمکت کنن

در صورتی ک بلد باشی بطور صحیح و درست باهاشون ارتباط بگیری

اگه علاقه داری ک ارتباط بگیری وکمکت کنن بهتره علمشو یاد بگیری 

توجه نکن اصلا براشون عادیه چون زیاد میبینن و تو جنوب قوم زار هم از قدیم بودهبنظرم حرفش رو میزنن بگو ...

توروخدا دعاکن سال دیگه انتقالی بگیرم برم شهرمون از کوچکترین صدای اضافه توخونه میترسم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥