2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

438 بازدید | 51 پست

دوستان میدونین از چه راههایی امکان ابتلا به زگیل تناسلی وجود دارع؟؟نظر چندتا دکتر رو پرسیدم عده ای میگفتن فقط رابطه جنسی با فرد آلوده و عده ای میگفتن امکانش هست از راه دیگه ای هم فرد مبتلا بشه اگه کسی در این زمینه و همچنین درمانش اطلاعاتی داره ممنون میشم بیان کنید

من خودم تو بارداری مبتلا شدم هم خودم هم همسرم ،چقدر پلاسما رفتم ،چقدر واسه زخم دهانه رحم لیزر کردم ولی انگار نه انگار ،
خواستم بگم منم درمان شدم از همین سایت یه بنده خدایی خانم حسینی رو معرفی رد پارسال  منم با ایشون درمانم شروع کردم و الان ۶ ماهه که نتیجه آزمایشاتم همه نرمال و منفی بود ،باورم نمیشد..ولی خدا ازش راضی باشه چون کابوس منو تموم کرد
@clinic.royal2020 پیج اینستاشون
آیدی روبیکا   @DrHosen
آیدی ایتا @Clinicroyal20

از هر جایی میشه  ب من گفتن 

از اپیلاسیون . رابطه . استخر و....

حالا من منتظر جواب پاپ اسمیرمم ببینم چی میگن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم تو بارداری مبتلا شدم دکترم گفت ترشحاتت چون زیاده باعث شده

عه مگ میشه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

در مان هم دکتر گف ضایعه رو بر میدارم ببینم جواب تست چیه میگم بهت چی نوشت  بهم

ولی تو ازمایشگاه پرسیدم بهم گفتن فقط باید سیستم ایمنی بره بالا تا بدن دفع کنه

دکتر به من گفت فقط و فقط رابطه جنسی

تو مبتلا شدی؟

نمیدونم والا اون موقع اطلاعات خودمم کم بود سال 92تازه 19سالم بود

چجور درمان کردی پس؟

نه ولی شک داشتم

اها 

تست دادی؟