2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 51 پست
دگتر برداشت ضایع ها رو؟کجا بودن ؟

تو واژنم اره دکتر زنان لیزر کرد دوازده تا بودن من فکر کردم سه چهارتا هستن اما زیاد بودن موقع لیزر همه رو برداشت دیگه بر نگشتن عزیزم اینا رو برم داری باید درمان کنی ویروس تو بدن هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خیلی کثیفه

وای چقدر بد 

سپاس از راهنمایی تون 🌹 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

مرسی گلم همسرتم استفاده میکنه؟چجور متوجه شدی تو من چیزی تو همسرم نمیبینم

اره همسرم استفاده می‌کنه عزیزم همسرتون هم صد در صد داره اما خب زگیل نمی‌زنن مرداد خیلی کم پیش میاد این ویروس تو اولین رابطه جنسی منتقل میشه تو کمتر از یک دقیقه قرص هگزام چون یکم گرونه من تنهایی میخورم چون مردا براشون سرطانی نمیشه اما بقیه قرصارو میخوره هر روز 

خواهش میکنم گلم اگر درگیرش نشدین واکسن بزنید برای پیشگیری

چشم عزیزم حتما 🌹

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

تو واژنم اره دکتر زنان لیزر کرد دوازده تا بودن من فکر کردم سه چهارتا هستن اما زیاد بودن موقع لیزر هم ...

اره میدونم 

درد داشت؟

هزینش چند شد؟ 

مال من عین گوشت اضافس

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
اره همسرم استفاده می‌کنه عزیزم همسرتون هم صد در صد داره اما خب زگیل نمی‌زنن مرداد خیلی کم پیش میاد ا ...

اها ممنونم 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
اره احتمالش کمه من همسر سابق شوهرم داشت اینا گرفته بودن قدیما ک من نمیدونستم از همسرم گرفتم واکسن هم ...

تو واکسن نزدی بعد گرفتن؟

اره مثل گوشت اضافه است چندتا داری ؟ مال من دوتومن شد لیزر شاید جاهای دولتی با بیمه ارزونتر بشه

یدونس بین واژن و مقعد 

اره مثل گوشت اضافه است چندتا داری ؟ مال من دوتومن شد لیزر شاید جاهای دولتی با بیمه ارزونتر بشه

بی حسی زد؟

درد داشت؟