2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 51 پست

من خودم مبتلا شدم اما متاسفانه تنها چیزی که داره آزارم میده فکر اینه که نکنه همسرم با کسی رابطه داشته که منم گرفتم از چندتا دکترم پرسیدم سه تا دکتر گفتن راههای انتقالش زیاده اما دونفر گرفتن فقط رابطه جنسی 

3تا پماد کوچیک بود که چندروز شوهرم کل تهرانو زیرو رو کرد. تو هرکدوم اندازه نخود بود هرکدوم و ۱بار ...

اهاا 

ازت پاپ اسمیر نگرفت؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولین راهش رابطه جنسی هستش مثلا الان فکر کن همسرشما قبل از شما چندین سال قبل با یکی ک زگیل داره رابطه داشته باشه ویروس رو بگیره اما نهفته باشه تو بدنش چون آقایون خیلی خیلی کم پیش میاد زگیل بزنن فقط ویروس تو بدنشه و باشما بعداز ازدواج رابطه جنسی برقرار کنه شما میگیری متاسفانه و زگیل هم میزنی البته دور از جون،، تماس خون ب خون هم میشه مثلا منی ک ویروس تو بدنم هست دستم زخم بشه و شما هم دستتون زخم باشه خونم بخوره ب زخم شما شما هم میگیری بزاق دهان دستشویی آلوده باشگاه اگر یکی ک زگیل داره باسنش رو بزاره رو وسیله های باشگاه شما بشینی احتمالش هست بگیری تو استخر کسی ک ویروس داره لبه استخر بشینه اون پاشه شما بشینی میگیری لیزر هم گاهی وقتا باعث میشه اگر سری رو عوض نکنه 

من خودم مبتلا شدم اما متاسفانه تنها چیزی که داره آزارم میده فکر اینه که نکنه همسرم با کسی رابطه داشت ...

خب اگ داشته باشه هم چیکار میخوای کنی 

تست دادی؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
در مان هم دکتر گف ضایعه رو بر میدارم ببینم جواب تست چیه میگم بهت چی نوشت بهمولی تو ازمایشگاه پرسیدم ...

منم دارم تیپ خطرناکشو از همسرم گرفتم اره درمان ندارد متاسفانه فقط باید تقویت کنی خودتو دارو هاشم گرونه من دیشب رفتم ی ورق قرص خریدم شد چهارصد و نود چندتا قرص دیگه هم خریدم کلا شد یک و خوردی 

منم دارم تیپ خطرناکشو از همسرم گرفتم اره درمان ندارد متاسفانه فقط باید تقویت کنی خودتو دارو هاشم گرو ...

اسم قرصات چیه میشه بگی لطفا؟

3تا پماد کوچیک بود که چندروز شوهرم کل تهرانو زیرو رو کرد. تو هرکدوم اندازه نخود بود هرکدوم و ۱بار ...

عزیزم مهم زائده ها ک نیستن منم با لیزر کلا رفتن الا ۶ماه هستش اما ویروس تو بدن میمونه گلم 

منم دارم تیپ خطرناکشو از همسرم گرفتم اره درمان ندارد متاسفانه فقط باید تقویت کنی خودتو دارو هاشم گرو ...

بچه داری؟ 

منم رفتم برا معاینه زنان دکتر گف زگیل زدی تست نوشت 

یدونه تستش شد سه میلیون

اولین راهش رابطه جنسی هستش مثلا الان فکر کن همسرشما قبل از شما چندین سال قبل با یکی ک زگیل داره رابط ...

یعنی از روی لباس هم منتقل میشه؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

عزیزم مهم زائده ها ک نیستن منم با لیزر کلا رفتن الا ۶ماه هستش اما ویروس تو بدن میمونه گلم

دگتر برداشت ضایع ها رو؟

کجا بودن ؟

اسم قرصات چیه میشه بگی لطفا؟

بله عزیزم ،، پاور فیت ارزونتره اما خب تاثیر درمانش کمه هگزام خیلی خوبه یعنی یا پاورفیت بخر یا هگزام،، زینک پلاس،، قرص ایمیونیس ،،جوشان ویتامین C،، منیزیم،، کلسیم D

بله عزیزم ،، پاور فیت ارزونتره اما خب تاثیر درمانش کمه هگزام خیلی خوبه یعنی یا پاورفیت بخر یا هگزام، ...

مرسی گلم 

همسرتم استفاده میکنه؟

چجور متوجه شدی تو من چیزی تو همسرم نمیبینم

اولین راهش رابطه جنسی هستش مثلا الان فکر کن همسرشما قبل از شما چندین سال قبل با یکی ک زگیل داره رابط ...

تو اپیلاسیون هم میشه میگن

بچه داری؟ منم رفتم برا معاینه زنان دکتر گف زگیل زدی تست نوشت یدونه تستش شد سه میلیون

نه بچه ندارم اره تست گرونه من اردیبهشت انجام دادم دو چهارصد ک تیپ ۱۶بود ک خطرناکترین هستش احتمال سرطانی شدن داره اگر درمان نشه زائده هارو لیزر کن منم کردم دیگه در نیومدن،، باید برم ی تست دیگه هست اونو انجام بدم ک مکه داخل دهانه رحیم زایده های پیش سرطانی باشه