2777
2789
عنوان

میشه کمک کنین

230 بازدید | 25 پست

پسرم همیشه میاد میگه مامان معلمون باگوشی بازی میکنه یا اواز میخونه یا بازی میکنه.تازگیام نه درس میپرسه نه تکلیف دارن هیچی به هیچی

صب کنین پیامامو میذارم

سلام وقت بخیر اقای صادق

حجم تکلیف بچه ها چرا خیلی خیلی کم‌شده؟

بچه ها اصلا هدیه و علوم و اجتماعی حفظ نمیکنن. تو کلاس سوال پرسش نمیکنین از کتابا؟

اگه امکانش  هست صلاح میدونین .وقتی درسی رو درس میدین بچه ها همون روز بشینن تو کلاس درس رو حفظ کنن.یا توکلاس پرسش کنین بچه ها باسوال ها آشنایی پیدا کنن

پیامایه معلمش

معلم چهارم1:
سلام
خانم محترم امتحان ماهانه برای چیه؟
حجم تکالیف هم اینجوری تشخیص دادم کم باشه
صلاح رو در این دیدم
تو کلاسم پرسش نمی کنم  
چون‌ بچه‌ها یاد می گیرند

صلاح کلاس خودمو خودم می‌دونم
چی شده که شما فکر کردین می‌تونید به من درس معلمی بدید؟
سلیقه من اینجوریه

دوست نداری کلاسش رو تغییر بده

از علوم سوال کن
ببین چیا یادگرفته
بهش بگو یه انرژی حرکتی رو به گرمایی تبدیل کن

حفظ کردن مهم نیست

عملکرد مهمه نه حفظ کردن

بهش بگو جهت رو بگه

جهت های فرعی رو هم بگه

تمام!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با نماینده حرف زدم اونم مثل من مشکل داره.ولی میترسن جلو نمیان

ای وای 😐 کلاس سومه یا چهارم ؟ پس به نظرم هیچ راهی نداری بشین خودت درست و حسابی باهاش کار کن یه کتاب جامع خیلی سبز بگیر اخر هفته ها همونی که معلم درس داده رو حل کنه براش رفع اشکال کن ‌. این اقای معلم خواب تشریف داره سیستم اموزشی بر اساس نمره هست بعد میگه عملی یاد میدم🙄 بچه ات اگر یه سال پایه اش ضعیف بشه به مشکل میخوره . معلم سال بعد هم نمیپذیره که پارسال معلم بوده که خرالکاری کرده نه شاگرد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خیلی.انقد عصبانی شدم ولی جوابشو ندادم

یروزدخترمن سرکلاس حرف میزده معلم اوردتش پایه تخته نگهش داشته من پیام دادم خیلی تندباهاش حرف زدم ک چراغروربچه منوخردکردی ،انقدرباشخصیت جواب دادوعذرخواهی کردفرداش هم برای دخترم جبران کرد

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

ای وای 😐 کلاس سومه یا چهارم ؟ پس به نظرم هیچ راهی نداری بشین خودت درست و حسابی باهاش کار کن یه کتاب ...

چهارم.خودشم میره از سایت بیاموز کاربرگ‌ درمیاره اون رو امتحان میگیرع.اصلا تو کتابا سوال نمیگه.میگه من تو کلاس توضیح دادم