2777
2789
عنوان

میشه کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 25 پست
چهارم.خودشم میره از سایت بیاموز کاربرگ‌ درمیاره اون رو امتحان میگیرع.اصلا تو کتابا سوال نمیگه.میگه م ...

بنظرم بریداموزش وپرورش 

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهارم.خودشم میره از سایت بیاموز کاربرگ‌ درمیاره اون رو امتحان میگیرع.اصلا تو کتابا سوال نمیگه.میگه م ...

وای . چهارم حفظیاتش زیاده .حتما حتما این کتاب جامعو بخر . گناه داره پسرت . وقتی هر هفته کار کنه افت نمیکننه . مجبوری خودت اموزشش بدی . اقلا بچه خودتو نجات دادی . کاش بقیه میومدن چند نفر میرفتید پیش مدیر ولی میگی میترسن حرف هم بزنی زیر ابتو میزنن . شاید معلمه پارتیش کلفته اونا خبرشو دارن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تو کلاس صدا درمیارع مسخره بازی میکنه بچه هاخوش شون میاد پسرم میگه مامان کلاسمو عوض نکن🤦🏼‍♀️تکلیف ه ...

ولی همینکه جوکلاسش خوب ،بنظرم خیلی خوب دیگه مجبوریدپاب پای معلم شماهمه چیزوبااهاش کارکنید

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

وای . چهارم حفظیاتش زیاده .حتما حتما این کتاب جامعو بخر . گناه داره پسرت . وقتی هر هفته کار کنه افت ...

میدونین بچه هم نمیخونه میگم بخون میگه معلمم نگفته  ونمیپرسه که چرا بخونم؟ولی باید از اون‌کتابی که گفتین باید براش بخرم

ولی همینکه جوکلاسش خوب ،بنظرم خیلی خوب دیگه مجبوریدپاب پای معلم شماهمه چیزوبااهاش کارکنید

اخه تو کلاس صدای گرگ درمیاره صدای پیر زن اواز..ولی موقع امتحان سخت ترین سوال رو میده بیشتر کلاس قابل قبول میده

میدونین بچه هم نمیخونه میگم بخون میگه معلمم نگفته ونمیپرسه که چرا بخونم؟ولی باید از اون‌کتابی که گف ...

تا به حال امتحانی گرفته ماهانه ؟ببینی سطح نمره پسرت چه جوره. نمره اش نه توصیفی . در حد چند گرفته سوالا در چه حد بوده اینا مهمه و این که اره بچه باید خودش حس نیاز کنه که بخونه یا حساب ببره از کسی که بخونه . خصوصا پسرا رو ستت تر میشه نشوند پای کار اضافه

تا به حال امتحانی گرفته ماهانه ؟ببینی سطح نمره پسرت چه جوره. نمره اش نه توصیفی . در حد چند گرفته سوا ...

بله گرفتع .بیشتر بچه ها قابل قبول گرفتن.کلاس سوم همکلاسیش حافظ قرآنه شاگرد اوله اونن قابل قبول گرفتع🤦🏼‍♀️

بله گرفتع .بیشتر بچه ها قابل قبول گرفتن.کلاس سوم همکلاسیش حافظ قرآنه شاگرد اوله اونن قابل قبول گرفتع ...

تعجبم از والدین واقعا . من خودم نماینده هستم اگر یه ذره پایین بالا بشه کل مامانا دفتر مدیرن . حتما آموزش پسرتو جدی بگیر . برای پایه هفتم اگر بخوای مدرسه خوب ثبت نامش کنی معدل هر شش سالش باید خیلی خوب باشه . خصوصا چهارم و پنجمش .. حتما اضافه باهاش کار کن