چهارم.خودشم میره از سایت بیاموز کاربرگ درمیاره اون رو امتحان میگیرع.اصلا تو کتابا سوال نمیگه.میگه م ...
وای . چهارم حفظیاتش زیاده .حتما حتما این کتاب جامعو بخر . گناه داره پسرت . وقتی هر هفته کار کنه افت نمیکننه . مجبوری خودت اموزشش بدی . اقلا بچه خودتو نجات دادی . کاش بقیه میومدن چند نفر میرفتید پیش مدیر ولی میگی میترسن حرف هم بزنی زیر ابتو میزنن . شاید معلمه پارتیش کلفته اونا خبرشو دارن
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
میدونین بچه هم نمیخونه میگم بخون میگه معلمم نگفته ونمیپرسه که چرا بخونم؟ولی باید از اونکتابی که گف ...
تا به حال امتحانی گرفته ماهانه ؟ببینی سطح نمره پسرت چه جوره. نمره اش نه توصیفی . در حد چند گرفته سوالا در چه حد بوده اینا مهمه و این که اره بچه باید خودش حس نیاز کنه که بخونه یا حساب ببره از کسی که بخونه . خصوصا پسرا رو ستت تر میشه نشوند پای کار اضافه
بله گرفتع .بیشتر بچه ها قابل قبول گرفتن.کلاس سوم همکلاسیش حافظ قرآنه شاگرد اوله اونن قابل قبول گرفتع ...
تعجبم از والدین واقعا . من خودم نماینده هستم اگر یه ذره پایین بالا بشه کل مامانا دفتر مدیرن . حتما آموزش پسرتو جدی بگیر . برای پایه هفتم اگر بخوای مدرسه خوب ثبت نامش کنی معدل هر شش سالش باید خیلی خوب باشه . خصوصا چهارم و پنجمش .. حتما اضافه باهاش کار کن