sfedbarfi مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2879 عنوان ناراحتم 69 بازدید | 6 پست بچه ها من دخترم مریضه بردمش دکترسرم داد اومدم وصل کنم خانوماتزریقاتی 4بار هی ازش رگ گرفتن هی گفتم خوب نیست رگش آخرم نتونستن وصلش کنن جلوترآمپولشم ریخته بودن توسرم آخر سرم هم آمپول وسرمو خراب کردم هم نتونستن رگ بگیرن بچموسوراخ سوراخ کردن بعدم گفتن دوباره برو بخر بیار ماوصل کنیم منم عصبی شدم رفتم پیش دکتر همه چیو گفتم باعصبانیت دکترم طرف اوناروگرفت ولی آخربهشون گفت برین آمپول بگیرین باهزینه خودتون بزنین براش من گفتم دیگه اینجانمیزنم درضمن سرمم خراب کردن اونم بایدبگرده دختره باحرص رفت گرفت الان عذاب وجدان دارم تقصیرمنه یااونا اخه بچموداغون کردن 1403/08/22 | 19:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلفاممم عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 8817 چهار بار واقعا زیادهدوبار وقتی تلاش کرد دید نمیشه، نباید تکرار میکرد
serendipiti555 عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 8583 حق داری عزیزم منم ببینم عزیزمو جلوچشمام سوراخ سوراخ کنن همونجا داد و هوار راه میندازم دست خودم نیست نمیتونم تحمل کنم
sfedbarfi مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2879 چهار بار واقعا زیادهدوبار وقتی تلاش کرد دید نمیشه، نباید تکرار میکرد بخدا چهاربار زد بعدم میگفت برو دوباره بگیر داروش مابزنیم براش آخرش رفت خودش باهزینه خودش گرفت ولی من عذاب وجدان دارم
گلفاممم عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 8817 بخدا چهاربار زد بعدم میگفت برو دوباره بگیر داروش مابزنیم براش آخرش رفت خودش باهزینه خودش گرفت ولی من ... از بی تجربگی اون شخص بوده وگرنه میتونست سرم دور نندازه و فقط مجدد سر سوزن جدید بذاره
sfedbarfi مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2879 از بی تجربگی اون شخص بوده وگرنه میتونست سرم دور نندازه و فقط مجدد سر سوزن جدید بذاره سرسوزنم رفتم گرفتم بازم نتونست
گلفاممم عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 8817 سرسوزنم رفتم گرفتم بازم نتونست بنظرم کارتون درست بوده و عذاب وجدان نداشته باشید شاید این اتفاق باعث بشه اون پرستار، بره دنبال کسب مهارت بیشتر تا دیگه این اتفاق برای بچه های دیگه نیفته