2777
2789
عنوان

ناراحتم

69 بازدید | 6 پست

بچه ها من دخترم مریضه بردمش دکترسرم داد اومدم وصل کنم خانوماتزریقاتی 4بار هی ازش رگ گرفتن هی گفتم خوب نیست رگش آخرم نتونستن وصلش کنن جلوترآمپولشم ریخته بودن توسرم آخر سرم هم آمپول وسرمو خراب کردم هم نتونستن رگ بگیرن بچموسوراخ سوراخ کردن بعدم گفتن دوباره برو بخر بیار ماوصل کنیم منم عصبی شدم رفتم پیش دکتر همه چیو گفتم باعصبانیت دکترم طرف اوناروگرفت ولی آخربهشون گفت برین آمپول بگیرین باهزینه خودتون بزنین براش من گفتم دیگه اینجانمیزنم درضمن سرمم خراب کردن اونم بایدبگرده دختره باحرص رفت گرفت الان عذاب وجدان دارم تقصیرمنه یااونا اخه بچموداغون کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار بار واقعا زیادهدوبار وقتی تلاش کرد دید نمیشه، نباید تکرار میکرد

بخدا چهاربار زد بعدم میگفت برو دوباره بگیر داروش مابزنیم براش آخرش رفت خودش باهزینه خودش گرفت ولی من عذاب وجدان دارم 

بخدا چهاربار زد بعدم میگفت برو دوباره بگیر داروش مابزنیم براش آخرش رفت خودش باهزینه خودش گرفت ولی من ...

از بی تجربگی اون شخص بوده وگرنه میتونست سرم دور نندازه و فقط مجدد سر سوزن جدید بذاره

سرسوزنم رفتم گرفتم بازم نتونست

بنظرم کارتون درست بوده‌ و عذاب وجدان نداشته باشید 

شاید این اتفاق باعث بشه اون پرستار، بره دنبال کسب مهارت بیشتر تا دیگه این اتفاق برای بچه های دیگه نیفته