2777
2789

یه دختر بود چند روز پیش تو عروسی خوشگل بود 

پوست سفید و چشم ابرو مشکی و کلا کیوت و لوند  اصلا هم جلب توجه نمیکردا خجالتی بود و یه گوشه وایساده بود پسرا کم مونده با چشمشون دختر رو قورت بزن از بس نگاش میکردن دختره هم ۱۷ سالش اینا بود 

حتی یکی از فامیل هامون  که خودش ۲۳ سالشه میگفت بریم اونو برا من نشون کنیم و ...

دختره نمیتونست هیجا بره همه نگاش میکردن 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بعدش

اینکه زیاد خوشگل باشی دردسر داره واقعا 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

😒😒😒شانس خواهر شانسوالا ما اطرافمون دختر خوشگل زیاد داشتیم ولی از بس پسرای اطرافمون بیخود و مسخره ...

متاسفانه خوشگل بودن یکی از مزایاش اینه همه میخوان به دستت بیارن و...

منم هر چی زیاد خوشگل دیدم با آدم زیاد درست حسابی و خوشگل ازدواج نکردن 

من اگه جاش بودم بلاگر بودم چهارتا عکس میذاشتم بعدش پول پارو میکردم.‌

یه مشت گشنه رو ندیدی توی اینستا با کلیپای سم ، خونوادگی یا خوشگلیشون و...چقد وضعشون خوب شد

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خب خداروشکر خوشگل نشدم 👀

شما هم خوشگلی 

من اگه جاش بودم بلاگر بودم چهارتا عکس میذاشتم بعدش پول پارو میکردم.‌یه مشت گشنه رو ندیدی توی اینستا ...

وای دقیقاااا

یه روانشناسی میگفت الان دیگه پول در آوردن یکی از اینا رو میخواد 

یت قیافه خوب داشته باشی دابسمش اینا بری 

یا با نمک باشی 

یا هم خلاق باشی 

یا هم دری وری بگی 

خوبه که😂

خوشگل بودن واقعا خیلی خوبهههه

ولی دردسر داره 😂