2777
2789
عنوان

قرص بیسموت ساب سیترات معده

559 بازدید | 6 پست

بچه ها من کلا سابقه معده درد‌و‌دارم ولی جدیدا  بونامطبوع ازدهان و حس‌میکنم

دکتررفتم برای الرژی فصلیم دارو‌داد‌گف شاید از سینوسته اما درست نشد بعد ازمایش میکروب‌معده‌دادم‌اونم‌گفت خوبه بعد‌دکتر‌گف‌حتما نفخه.داروی بیسموت و پنتوپرازول داد.کسی ازین داروها استفاده کرده؟ سوال من‌اینه‌نفخ‌چه‌ربطی‌به‌بوی‌دهان‌داره🫠

این دارو هارو من برای گاستریت و هلیکوباکتر خوردم فکر کنم

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل‌شماچیبود‌که‌اینوداد

ورم معده ‌و هلیکوباکتر

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

میگم‌ینی‌دردی چیزی حس‌میکردید یا بوی‌نامطبوع،که‌مراجعه‌کردید به‌دکتر

نه هیچ مشکلی نداشتم قبل عمل اسلیو باید آندوسکوپی میشدم اینا رو دکتر تشخیص داد دارو داد وگرنه مشکل خاصی نداشتم