من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
دوبار هفت هفته یه بارم نه هفتهنه تا حالا نشنیدم اصلا
ای کاش میدونستی و بار آخر که سقط کردی چیزی که ازت دفع میشه و میبردی آزمایشگاه که علت سقط متوجه بشن ولی اشکال نداره خودت و همسرت ازمایش بدین علتش مشخص بشه انشالله زودی جاش سبز میشه نگران نباش
قریونت ممنون ازت❤️ اما دکتررم باید راهنمایی میکرد که اینکارو نکرد منم دیگه دکترمو عوض کردم ببینم این ...
ببینم نه هفته قلب داشت؟
نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍
قریونت ممنون ازت❤️ اما دکتررم باید راهنمایی میکرد که اینکارو نکرد منم دیگه دکترمو عوض کردم ببینم این ...
من خودم چندین بار سقژچط کردم همه ازمایشاتو دادم همه چی اوکی بود ولی تو عکس رنگی مشخص شد سپتون رحم دارم عمل کردم رحممو
نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍