2777
2789

ان شالله صاحب فرزند سالم و صالح بشی عزیزم❤️🤲

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

عزیزم من باردار نمیشدم یبار باردار شدم سقط شد همون اول دکترم گفت بخاطر نطفه ضعیفه چون شوهرم هم مشکل داشت

دیگه بخاطر مشکلات زیاد آی وی اف کردیم و قبلش فهمیدم خودم هم مشکل خودایمنی دارم که باعث سقط میشه

شما هم احتمالا یکی از این مشکلات رو داری

اگر خودایمنی باشه دکتر قبل باردارشدن بهت دارو باید بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی ازدلایل سقط زیر۳ماه،اسپرم ضعیف هست یاهمون نطفه ضعیف.گاهی ازدواج فامیلی.شماهم دفعه بعدسعی کن داخل اینترنت نگاه کنی وقتایی که قمردرعقرب هست ،رابطه نداشته باشی.یکی ازدلایل هم میتونه این باشه.وکلی دلایل پزشکی

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
قریونت ممنون ازت❤️ اما دکتررم باید راهنمایی میکرد که اینکارو نکرد منم دیگه دکترمو عوض کردم ببینم این ...

هر بار که باردار شدی چند ماه اقدام کردی؟ من سه ماهه اقدام به بارداری کردم ولی نتیجه نداشته

من خودم چندین بار سقژچط کردم همه ازمایشاتو دادم همه چی اوکی بود ولی تو عکس رنگی مشخص شد سپتون رحم دا ...

اره هفت هفته هم قلب داشت اما هنوز آزمایش ندادم 

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

[QUOTE=360325111]هر بار که باردار شدی چند ماه اقدام کردی؟ من سه ماهه اقدام به بارداری کردم ولی نتیجه نداشته[/QUOTE

همون ماه که اقدام کردم باردارشدم فقط از هفته ششم اگه بینی شروع میشد

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹