همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
دوبار هفت هفته یه بارم نه هفتهنه تا حالا نشنیدم اصلا
ای کاش میدونستی و بار آخر که سقط کردی چیزی که ازت دفع میشه و میبردی آزمایشگاه که علت سقط متوجه بشن ولی اشکال نداره خودت و همسرت ازمایش بدین علتش مشخص بشه انشالله زودی جاش سبز میشه نگران نباش
قریونت ممنون ازت❤️ اما دکتررم باید راهنمایی میکرد که اینکارو نکرد منم دیگه دکترمو عوض کردم ببینم این ...
ببینم نه هفته قلب داشت؟
نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍
قریونت ممنون ازت❤️ اما دکتررم باید راهنمایی میکرد که اینکارو نکرد منم دیگه دکترمو عوض کردم ببینم این ...
من خودم چندین بار سقژچط کردم همه ازمایشاتو دادم همه چی اوکی بود ولی تو عکس رنگی مشخص شد سپتون رحم دارم عمل کردم رحممو
نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍