2777
2789
عنوان

بی بی چک ➕عکس

761 بازدید | 50 پست

جمعه موعدمه

و الان بی بی چک زدم سر ۲ دقیقه هاله انداخت،رنگ هاله صورتیه

به نظرتون مثبته؟ یا کااااذب

اولین اقداممه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هاله داره دومی

نه چرا کاذب باشه ولی صبر کن تا موعدت عجله نکن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بله هاله داره دومینه چرا کاذب باشه ولی صبر کن تا موعدت عجله نکن

دوتاش یکیه گلم هاله واضح هست تو عکس نور زده نمیدونم چرا فرستادم اینجا کلا محو شد😐

دوتاش یکیه گلم هاله واضح هست تو عکس نور زده نمیدونم چرا فرستادم اینجا کلا محو شد😐

عب نداره😁😁

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

مبارکه ،مثبته،برو آزمایش بده گلم 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید
این منفیه ولی الان هیچی تو ادرار نیست هورمون بارداری اول وارد خون مبشه بعد وارد ادرار

خیلی خط صورتی واضحی داره

نمیدونم چرا عکسی ک فرستادم هیچی توش مشخص نیست

مبارکه ،مثبته،برو آزمایش بده گلم

وای چه با اطمینان میگید 

واقعا برمم؟؟؟

شوهرم تو ازمایشگاهه ب نظرت برم پیش خودش؟

مثبته چند روز دیگه باز بزن

سه روزه الان میزنم

با ویتاساین میزدم از ۵ روز پیش هاله میفتاد 

امروز با مدیکور زدم بازم افتاد