2777
2789
عنوان

بی بی چک ➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 50 پست
وای چه با اطمینان میگید واقعا برمم؟؟؟شوهرم تو ازمایشگاهه ب نظرت برم پیش خودش؟

دومی مثبته ،میگی جفتش یکیه ،پس قطعی مثبته 

بزار از موعدت رد بشه بعد برو آزمایش خون تیتر بتا بده ...ان شاالله که خدا دلتو شاد کنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هاله مثبت کاذب زیاد دیدم برو آزمایش بده

بله بعضی وقتا کیست هم مثبت میزنه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید
دومی مثبته ،میگی جفتش یکیه ،پس قطعی مثبته بزار از موعدت رد بشه بعد برو آزمایش خون تیتر بتا بده ...ان ...

فداتشم عزیزم 

من بی بی چک زیاد میزدم چون بچه نمیخواستیم هیچ وقت هاله نیفتاده

۵ روزه دارم میزنم با مارک ویتاساین هاله میداد

امروز با مدیکور زدم هاله واضح افتاد

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
به به چ عالی.من بعد هفت سال اقدام بی بی چکم مثبت شد😅

من اولین اقدامه با کیت تخمک گذاری اقدام کردم

اونم اولین کیت تخمکی ک گذاشتم مثبت شد دو روز پشت سر هم اقدام داشتیم

بله بعضی وقتا کیست هم مثبت میزنه

آره دقیقا، من الان یه ماهه عقب انداختم بیست تا بیبی چک زدم همه هاله مثبت انداخت، چند ماه قبل دکار بهم گفت یه کیست توی تخمدان چپ داری فک کنم واسه اونه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

هاله داره مبارکه

فدات عزیزم

شوهرم تو ازمایشگاه کار میکنه

ب نظرت برم پیشش ازمایش بدم

یا برم بیرون غافلگیرش کنم با جوابش البته اگه مثبت شد😂

من اولین اقدامه با کیت تخمک گذاری اقدام کردماونم اولین کیت تخمکی ک گذاشتم مثبت شد دو روز پشت سر هم ا ...

ب سلامتی.ان شاءالله خداوند یه بچه سالم نخبه مومن و عاقبت بخیر نصیبت کنه

آره دقیقا، من الان یه ماهه عقب انداختم بیست تا بیبی چک زدم همه هاله مثبت انداخت، چند ماه قبل دکار به ...

من کیست ندارم عزیزم 

بی بی چک زیاد زدم چون بچه نمیخواستیم

هیچ وقت جز این بار هاله ننداخت

۵ روزه دارم با دو تا مارک میزنم هاله میدن