2777
2789
عنوان

بی بی چک ➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 50 پست
فداتشم عزیزم من بی بی چک زیاد میزدم چون بچه نمیخواستیم هیچ وقت هاله نیفتاده۵ روزه دارم میزنم با مارک ...

ان شاالله اونی که میخوای، خدا برات رقم بزنه و به خواستت برسی عزیزم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کیست ندارم عزیزم بی بی چک زیاد زدم چون بچه نمیخواستیمهیچ وقت جز این بار هاله ننداخت۵ روزه دارم با ...

پس برو آزمایش بده، من آزمایش دادم منفی بود، منم فعلا نمیخوام یعنی تو اقدام‌نیستم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

مثبته عزیزم برای منم همین طور بود چون قبل موعد زدی اینطوریهمبارک باشه

ممنونم عزیزم

ایشالا هر چ خدا بخواد 😘😘

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
وقت عروسیهههه هوهوهو مبارکههه الهی صد 20 ساللل زنده باشه مراقبش باشیااا من عاشق نی نی هاممم

😂😂😂 مرسی عشقم

چ مهربونی تو

یه مارک بی بی چک زدم واسه اطمینان ک کاذب نباشن

فعلن ک سه تاش هاله انداختن زیر ۲ دقیقه

شنبه میرم ازمایش میدم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
با بی بی چک یونی تست هم چک کردم الان اونم هاله انداخت زیر ۲ دقیقه ولی خیلی کمرنگه

ببین ی دونه روژان بگیر 

روژان رد خور نداره

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️