2777
2789
عنوان

سرد مزاجی

591 بازدید | 43 پست

سلام  

چطوری بفهمیم یه مرد سرد مزاج هست یا گرم؟

تو خواستگاری سنتی

طرفم کم حرفه و من خیلی سمعی هستم. نمیدونم میتونه محبت کلامی کنه یا نه ، چون من اینجوری کشش پیدا میکنم به کسی.

ینی کافیه یکی زبون بریزه و شوخی کنه جذبش میشم

ولی ایشون مذهبیه ، قبلیا هم مذهبی بودن ولی حرف محبتی میزدن، یجوری که من میفهمیدم گرمن

میترسم کسل کننده باشه زندگی با ایشون

خیلی برام دغدغه شده آخه خیلی بادرک و شعور و فهمیده است.‌شرایط خوب دیگه هم داره اما اینو نمیدونم چکار کنم. چون من مردی دوس دارم که زیاد طالب رابطه باشه و اینو جز ابراز عشق میدونم. حس خواستنی بودن بهم دست میده

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی بگم والا ...ازش بپرس😅

چجوری بپرسم😂 میگه چه پرروعه دختره.. معمولا مردا میپرسن خودشون.. ایشون اشاره ای نمیکنه اصلا

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

سلام عزیزم خب باهاش حرف بزن یا برو بیرون باهاش ببین رفتار و حرکاتش چطوره اگه گرم باشه خودشو یه جوری ...

صرفا یه حرف یا گرفتن دست ملاک نمیتونه باشه

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

یعنی بنظر شما کسی که ذاتا آدم آروم و ساکتیه توی رابطع سرده و کسی که شوخه گرمه؟

آره .. آخه من نمیگم طب سنتی یه نشونه افراد گرم مزاج رو پرحرفی و روابط اجتماعی زیاد عنوان میکنه.. حتی یه مشاور هم همینو بهم گفت

آره .. آخه من نمیگم طب سنتی یه نشونه افراد گرم مزاج رو پرحرفی و روابط اجتماعی زیاد عنوان میکنه.. حتی ...

من نه از طب سنتی سر در میارم نه مشاوره رفتم ولی میدونم ربطی نداره به آروم بودن یا شوخ بودن آدما خب شما میگی مذهبیه احتمالا خیلی هم محجوبه خب بیاد چی بگه الان

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

سلام عزیزم خب باهاش حرف بزن یا برو بیرون باهاش ببین رفتار و حرکاتش چطوره اگه گرم باشه خودشو یه جوری ...

مذهبیه عزیزم. باهاش بیرونم دارم میرم ۶ جلسه تقریبا. ولی خب هیچ حرکتی نمیزنه.. ماهنوز شماره همو هم نداریم.. درحالیکه افراد قبلی از طریق خانواده یا خودشون شماره من رو میخواستن... تنها فرقی که کرده اینه که بیشتر حرف میزنه جلسات اول که بزووور باید ازش حرف میشنیدی. خیلی فکر میکرد تا جواب بده. الان یکم بهتر شده