2821
2789
عنوان

سرد مزاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 43 پست
نه ولی با چند بار رفت و آمد مشخص میشه

شوهر دختر عمه من درسته زنا رو قورت میداد و با دخترای زیادی دوست بود یعنی آدم میگفت خدایا با این تنها بشم بهم تجاوز میکنه در صورتی که از لحاظ جنسی ناتوان بود

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

پیامی با هم صحبت کنین،به مرور مشخص میشن افراد آروم

ما شماره همو نداریم.. ینی اونا درخواست نکردن، منم که نمیشه بگم😂

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من نه از طب سنتی سر در میارم نه مشاوره رفتم ولی میدونم ربطی نداره به آروم بودن یا شوخ بودن آدما خب ش ...

خب مثلا از طبع آدم بپرسه.. یا مثلا شماره موبایل از آدم بخواد.. یا مثلا ما داریم میریم مشاوره یه برگه داده که باید راجع به موضوعات مختلف باهم صحبت کنیم و بنویسیم در اون مورد توافق داریم یا اختلاف یا تفاهم... یه موردش انتظارات جنسی بود. خب موقعیتی بود که بتونه چیزی بپرسه ولی هیچی نمیگفت، سکوت کرد. تا اینکه خودم مجبور شدم بگم که مشاور تو جلسه گفت میتونید راجع به اینها بعدا صحبت کنید. اونم مخالفتی نکرد رفتیم مورد بعدی 

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

شوهر دختر عمه من درسته زنا رو قورت میداد و با دخترای زیادی دوست بود یعنی آدم میگفت خدایا با این تنها ...

یا خدا.. پس چطور میشه تشخیص داد؟

پس میخواین برید بیرون چجوری هماهنگ میکنید؟

مادرش با مادرم هماهنگ میکنه

برید مشاوره

رفتیم و  موقعیت مطرح کردنشم پیش اومد  ولی بازم حرفی نزد.. البته هنوز ادامه داره ولی میخوام زودتر بفهمم که الکی ادامه ندیم یوقت

مذهبیه عزیزم. باهاش بیرونم دارم میرم ۶ جلسه تقریبا. ولی خب هیچ حرکتی نمیزنه.. ماهنوز شماره همو هم ند ...

پس یا کلا با کسی نبوده و بلد نیست یا خیلی میدونه و میخواد شما رو بیشتر بشناسه

آره .. آخه من نمیگم طب سنتی یه نشونه افراد گرم مزاج رو پرحرفی و روابط اجتماعی زیاد عنوان میکنه.. حتی ...

خیلی اشتباهه این حرف.

به نظرم برید مشاوره. میتونی قبلش خودت یه جلسه تنهایی بری و به مشاور بگی میخوای از این نظر مطمئن بشی. چون واقعا هیچ راهی نیست.

پس یا کلا با کسی نبوده و بلد نیست یا خیلی میدونه و میخواد شما رو بیشتر بشناسه

اگه خیلی میدونس و میخواست منو بشناسه یه چیزی میپرسید ازم .. ولی محبت کلامی یاد گرفتنیه؟  بنظرم گرمی یا احساسی یودن باید تو ذات آدم باشه، ینی با خواهراش یاد نگرفته؟

اگه خیلی میدونس و میخواست منو بشناسه یه چیزی میپرسید ازم .. ولی محبت کلامی یاد گرفتنیه؟ بنظرم گرمی ...

نمیدونم ولی یا کلا آدم آروم و نجیبیه یا ادم سردیه مثلا من شوهر خودم کلا بیرون کم حرفه سرسنگینه همه فکرمیکنن خیلی آروم و سرده ولی در اصل اینجوری نیست با خودم خیلی حرف میزنه و گرم مزاجه 

خیلی اشتباهه این حرف.به نظرم برید مشاوره. میتونی قبلش خودت یه جلسه تنهایی بری و به مشاور بگی میخوای ...

نمیدونم والا.. منم اصلا مزاجش نمیتونم اینجوری تشخیص بدم چون ویژگیهای دیکه هم داره که نشون میده گرمه.. 

رفتیم ولی تا بخوام به این نتیجه برسم طول میکشه. بنده خدا الکی معطل میشه منم همینطور.. گفتم شاید راه مشخصی باشه