2821
2789
عنوان

سرد مزاجی

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 43 پست
نمیدونم ولی یا کلا آدم آروم و نجیبیه یا ادم سردیه مثلا من شوهر خودم کلا بیرون کم حرفه سرسنگینه همه ف ...

عه چه جالب.. خب شما بعد از ازدواج این رو متوجه شدید یا قبلش هم با شما صمیمی شد؟ 

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

عه چه جالب.. خب شما بعد از ازدواج این رو متوجه شدید یا قبلش هم با شما صمیمی شد؟

والا ما ده سال همو دوس داشتیم ولی ایشون خیلی مغرور و خشک بود اصلا فکر نمیکردم احساس داشته باشه تا اینکه توی یه عروسی پیش قدم شد البته خودش نه خواهرش بعد کم کم روش باز شد فهمیدم از خودمم شیطونتره ناقلا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والا ما ده سال همو دوس داشتیم ولی ایشون خیلی مغرور و خشک بود اصلا فکر نمیکردم احساس داشته باشه تا ای ...

ینی تو این ۱۰ سال خودشو نشون نداده بود😂 پس چطور متوجه شدید اونم شمارو دوس داره؟

ولی خب بالاخره روش باز شده ، من میترسم کلا بلد نباشه محبت کلامی و ابراز کردنش هم دوست نداشته باشه.  مثلا زمان معاشقه اهمیت نده به حرفای تحریک آمیز یا لمس و نوازش

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

ینی تو این ۱۰ سال خودشو نشون نداده بود😂 پس چطور متوجه شدید اونم شمارو دوس داره؟ولی خب بالاخره روش ب ...

ببین اینایی که میگی باید به مرور پیش بیاد در طی شناخت همدیگه من الانم بهش میگم چرا ابراز نمیکنی حستو البته الان خیلی بهتر شده یه ساله عروسی کردیم ولی میگه من اینجوری بزرگ شدم ولی اگه جونشم بخوام بهم میده ولی ابراز احساسش ضعیفه 

ببین اینایی که میگی باید به مرور پیش بیاد در طی شناخت همدیگه من الانم بهش میگم چرا ابراز نمیکنی حستو ...

ولی اگه این آقا به دلت نشسته خوشت اومده ازش تو ابرازش کن تو خودی نشون بده ببین واکنش اون چیه شاید استقبال کنه اونم یاد بگیره یا خودشو نشون بده یه کم

ببین اینایی که میگی باید به مرور پیش بیاد در طی شناخت همدیگه من الانم بهش میگم چرا ابراز نمیکنی حستو ...

خب همین ابراز احساسش ضعیف باشه من چکار کنم. اونجوری اصلا جذاب نیس برام. حتی خوشگلترینم باشه

ینی میگم  طرف قیافه نداشته باشه ولی ابراز احساسش خوب باشه سرزبون دار باشه من سریع رامش میشم. چون این تجربه  واسم اتفاق افتاده. و همونجور آدمی میخوام🥲  البته بدیهای اونو نداشته باشه دیگه.. 

ولی اگه این آقا به دلت نشسته خوشت اومده ازش تو ابرازش کن تو خودی نشون بده ببین واکنش اون چیه شاید اس ...

من نمیدونم به دلم نشسته یا نه.. یوقتایی ازش خوشم میاد یوقتایی نه. بخاطر همین سرد بودنش هس.. ویژگیهای خوبشو که میبینم یا وقتی پیشش هستم حس خوبی بهش پیدا میکنم اما حسم اونجوری که باید نیست.. چون واقعا دوست ندارم تو زندگی زناشویی من پیش قدم بشم همیشه، و ازین مهم تر طرفم بلد باشه نیاز من رو هم برطرف کنه

اونقدر رابطه صمیمی نداریم که من بخوام چیزی بگم، چجوری خودی نشون بدم آخه🫠

پس تازه عروسی 😍 من فک کردم مدت زیادیه زندگی مشترک داری😁 ان شا الله خوشبخت باشی ، میتونم بپرسم هرکدومتون چن سالتونه؟

من نمیدونم به دلم نشسته یا نه.. یوقتایی ازش خوشم میاد یوقتایی نه. بخاطر همین سرد بودنش هس.. ویژگیهای ...

خب اون شناختی از شما نداره بشین راحت حرف دلتو بهش بزن بگو من اینجوری میخوام میتونی یا نه چون بنظر من هرکسی حق داره زندگی که خودش دوس داره رو داشته باشه بدون تعارف بهش بگو چون من از علایق خودم بهش گفتم با اینکه میدونم بعضی وقتا سخته براش ولی چون من دوس دارم انجام میده حتی جلوی جمع که خیلی خجالت میکشید بهش گفته بودم دوس دارم بعد حلقه انداختن دستمو بوس کنی وقتی بوسید حتی خودمم شک شدم 

قربونت عزیزم من خودم ۲۷ همسرم ۳۵

عه هم سنیم که😃😁 ان شا الله سالهای سال کنار هم طعم خوشبختی و شادی و سلامتی رو بچشید

خب اون شناختی از شما نداره بشین راحت حرف دلتو بهش بزن بگو من اینجوری میخوام میتونی یا نه چون بنظر من ...

دست رو دلم نذار آبجی😔 اصن من نمیدونم منو میخواد یا نه. خیلی حس بدیه. دیر به دیر هماهنگ میکنه واسه برقراری جلسات. آخرین جلسه ۲ شنبه بود. ولی اخر جلسه هیچی نگفت از قرار بعدی. جلسه قبلیشم من گفتم واسه هماهنگی جلسه بعد چکار کنیم🙃 از وقتی رفتیم مشاوره دو هفته گذشته، خب سرش شلوغ بود ۲ جلسه بیشتر نتونستیم حرف بزنیم.

ولی الانم از ۲شنبه جلسه نذاشته که هیچ، ۵شنبه جمعه ها تعطیله ولی بازم خبری نداده جلسه بذاریم😞 رو اعصابمه این بیخیالیش.. اصن عین خیالش نیس 

خیلی عالیه که به خواسته هات اهمیت میده. من اگه چیزی بگم بی مقدمه ، میگه دختره خیلی جلو جلو داره میره. چجوری عنوان کنم که من محبت دیدن و توجه واسم خیلیییی مهمه

دست رو دلم نذار آبجی😔 اصن من نمیدونم منو میخواد یا نه. خیلی حس بدیه. دیر به دیر هماهنگ میکنه واسه ب ...

ببین وقتی خودش هیچ اقدامی نمیکنه خیلی بده خب تو یه قرار باهاش بزار برید توی کافه بشین روبروش قشنگ حرف دلتو بهش بزن بگو من اینجوریم یا میگه اره یا نه از بلاتکلیفی که بهتره حداقل تکلیفت روشن میشه تو میخوای زندگی کنی عزیزم نباید بخاطر هیچی از خواسته های عاطفیت بگذری بعدشم خودت از همه چیز مهمتری این نشد یکی بهتر نذار فکر کنه هرچی اون بخواد میشه تو منتظر امر و نهی اونی