2777
2789
عنوان

گشنم شد 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 51 پست
نوش جون فدات شم .ایشالا فردا ظهر درست میکنم البته فقط برای خودم شوهرم به شدت از ماکارونی بدش میاد.

پس حتما درست كن 

شوهره منم خيلي عاشقش نيست ميخوره ولي زياد دوست نداره 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دوسه هفته یم حالت تهوع دارم اما از سه شنبه زیاد شده 

چند روز بعد تاخیر بی بیت مثبت شد؟

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
پس حتما درست كن  شوهره منم خيلي عاشقش نيست ميخوره ولي زياد دوست نداره

آره بابا شوهر من فقط غذاهای برنجی دوست داره.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من كه شام ماكاروني دارم هنوز گرم نذاشتم يخچال هر كي ميخواد بفرما بياد با ته ديگه كنجديه سيب زمينيو م ...

واي ..تو منو كشتي 😑😑😑😑

ماكاروني رشته اي دوست دارما من 

من يه بار خواستم اونجوري ته ديگ بزارم ..كنجدا سياه شد 😟☹️🙁 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
واي ..تو منو كشتي 😑😑😑😑 ماكاروني رشته اي دوست دارما من  من يه بار خواستم اونجور ...

نه مال من سياه نشد خوب در اومد اتفاقا ماكاروني رشته اي دارم تازه دوره سيب زمينيا ته ديگه ماكارونيم بسته 😁😁

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
ازاینابخوردوسداری خخخ باردارا فوشم ندید ولی 😆 

زياد شيريني دوست ندارم ..الن دلم خواست نون خامه اي ندارين؟😍

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
نه مال من سياه نشد خوب در اومد اتفاقا ماكاروني رشته اي دارم تازه دوره سيب زمينيا ته ديگه ماكارونيم ب ...

حتما با سس خوردي آره ؟

بيجور 😢

من کلی قارچ داشتم سوخاریش کردم با سس تند با شوهر زدیم تو رگ    

نوش جون

قارچ ندوس 

منم مادر شوهرم شله زرد درست کرده برام فرستاده منم نخوردم .گفتم شبه ولی الان گشنم شد.

شله زرد گرمش ميچسبه😍

بسکه بیدار میمونیم تو نی نی سایت گشنمون میشه

شايد 🙄