biscolata مدیر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 عنوان گشنم شد 😞 | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 51 پست گشنگي نيمه شب پنير محلي داريم بو گوسفند ميده چي بخورم ؟ هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 1396/08/28 | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرا عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 10936 نوش جون فدات شم .ایشالا فردا ظهر درست میکنم البته فقط برای خودم شوهرم به شدت از ماکارونی بدش میاد. پس حتما درست كن شوهره منم خيلي عاشقش نيست ميخوره ولي زياد دوست نداره مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 طعم پيتزا اومد برام 😞 هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا
24nazgol عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 4009 نه دوسه هفته یم حالت تهوع دارم اما از سه شنبه زیاد شده چند روز بعد تاخیر بی بیت مثبت شد؟ اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 پس حتما درست كن شوهره منم خيلي عاشقش نيست ميخوره ولي زياد دوست نداره آره بابا شوهر من فقط غذاهای برنجی دوست داره. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
فایی_طلا عضویت: 1396/02/21 تعداد پست: 4774 ازاینام خوفه نه؟ 😛 واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟
aysooooooo عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1450 من یازده روز پریودیم دیرشد ما شونزده روز بعدش بی بی چک گذاشتم
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 من كه شام ماكاروني دارم هنوز گرم نذاشتم يخچال هر كي ميخواد بفرما بياد با ته ديگه كنجديه سيب زمينيو م ... واي ..تو منو كشتي 😑😑😑😑ماكاروني رشته اي دوست دارما من من يه بار خواستم اونجوري ته ديگ بزارم ..كنجدا سياه شد 😟☹️🙁 هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا
نرا عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 10936 واي ..تو منو كشتي 😑😑😑😑 ماكاروني رشته اي دوست دارما من من يه بار خواستم اونجور ... نه مال من سياه نشد خوب در اومد اتفاقا ماكاروني رشته اي دارم تازه دوره سيب زمينيا ته ديگه ماكارونيم بسته 😁😁 مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 ازاینابخوردوسداری خخخ باردارا فوشم ندید ولی 😆 زياد شيريني دوست ندارم ..الن دلم خواست نون خامه اي ندارين؟😍 هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 نه مال من سياه نشد خوب در اومد اتفاقا ماكاروني رشته اي دارم تازه دوره سيب زمينيا ته ديگه ماكارونيم ب ... حتما با سس خوردي آره ؟بيجور 😢 هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا
نرا عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 10936 حتما با سس خوردي آره ؟ بيجور 😢 اره سس تند 😁😁😁 مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 من کلی قارچ داشتم سوخاریش کردم با سس تند با شوهر زدیم تو رگ نوش جونقارچ ندوس هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 منم مادر شوهرم شله زرد درست کرده برام فرستاده منم نخوردم .گفتم شبه ولی الان گشنم شد. شله زرد گرمش ميچسبه😍 هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا
biscolata مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 بسکه بیدار میمونیم تو نی نی سایت گشنمون میشه شايد 🙄 هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا