biscolata مدیر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 4983 عنوان گشنم شد 😞 | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 51 پست گشنگي نيمه شب پنير محلي داريم بو گوسفند ميده چي بخورم ؟ هرچند که رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 1396/08/28 | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
24nazgol عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 4009 من گشنمه اما حالت تهوع داره میکشتم 😢😢 از روزی که فهمیدی بارداری حالت تهوع داشتی؟ اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله
نرا عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 10936 من كه شام ماكاروني دارم هنوز گرم نذاشتم يخچال هر كي ميخواد بفرما بياد با ته ديگه كنجديه سيب زمينيو ماست و خيار 😁😁 مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
mahgoliiiii عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 7282 خدایا همه ی گشنه ها را سیر بگردان 😂😂😂😂😂 حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
مبیناجون عضویت: 1395/05/25 تعداد پست: 3654 به به همه گشنه هااااا😂😂😂😂😂 امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭
بهار_بانو15 عضویت: 1392/01/26 تعداد پست: 3950 من گشنمه اما حالت تهوع داره میکشتم 😢😢 اول یه تیکه نون خشک بزار دهنت یه خورده اوضاع معدتو بهتر کرد بعدا یه چیزی بخور اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 من كه شام ماكاروني دارم هنوز گرم نذاشتم يخچال هر كي ميخواد بفرما بياد با ته ديگه كنجديه سيب زمينيو م ... ای واي من هلاک ماکارانيم.😋 خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
نرا عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 10936 ای واي من هلاک ماکارانيم.😋 بفرما عزيزم بيا اينجا 😍😍 مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
aysooooooo عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 1450 از روزی که فهمیدی بارداری حالت تهوع داشتی؟ نه دوسه هفته یم حالت تهوع دارم اما از سه شنبه زیاد شده
نرا عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 10936 نه دوسه هفته یم حالت تهوع دارم اما از سه شنبه زیاد شده اوه اوه اين وياره لعنتي يادش ميفتم حالم بد ميشه 😷 مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
موشیکا عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 705 من کلی قارچ داشتم سوخاریش کردم با سس تند با شوهر زدیم تو رگ حقیقت حرفاییه که تو بحث میشنوی
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 بفرما عزيزم بيا اينجا 😍😍 نوش جون فدات شم .ایشالا فردا ظهر درست میکنم البته فقط برای خودم شوهرم به شدت از ماکارونی بدش میاد. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
*مهدیار* عضویت: 1392/12/24 تعداد پست: 747 من كه شام ماكاروني دارم هنوز گرم نذاشتم يخچال هر كي ميخواد بفرما بياد با ته ديگه كنجديه سيب زمينيو م ... نمیبخشمت
فایی_طلا عضویت: 1396/02/21 تعداد پست: 4774 ازاینابخوردوسداری خخخ باردارا فوشم ندید ولی 😆 واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟
نرا عضویت: 1396/05/24 تعداد پست: 10936 نمیبخشمت 😁😁😁😁😁😈😈😈😈 مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه