2777
2789
عنوان

چرا جدیدا حس بدی ب رابطم دارم

165 بازدید | 11 پست

دوستان اول بگم ما رابطمون جدیه واقعا 

اون خیلی منو دوست داره حتی شاید بیشتر از قبل و خیلیم محبت می‌کنه اما من نمی‌دونم چم شده همش حس بدی دارم همش فک میکنم قرار از دستش بدم حسای بد هی سراغم میاد ازین میترسم چون حسام هیچوقت دروغ نمیگن حسی بم میگ تو زندگیم موندکار نیس دیشبم ی خواب خیلی بد دیدم بدتر شدم بنظرتون چیکار کنم آرومتر شم ؟

ارتباط داشتید؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چیزی هست ک فکر کنی از طرف مقابلت اذیتت میکنه

اخلاقش رفتارش 

حتی خیلی جزئیات باشه

چون تو ازدواج همه مسائل پر رنگ تر میشن 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

جنسی ؟

آره؟ جدیدا؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
ما اصلا ازین چیزا نداریم

پس اینا القا شیطانه 

انرژی منفی میده دوتا جوون بهم نرسن. ارتباطتنون رو رسمی کنید به خانواده ها بکشونید

خانواده ها خبر دارن

برید پس کار  رو جلوتر.