2777
2789
عنوان

خنده دار😂

88 بازدید | 14 پست

به جمله های زیر یه چی خنده دار بگید

تصمیم

غذا

استراحت

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینا جمله نیست کلمه س😂😂

عه وا😂

منظورم این بود جمله بسازید

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

سلام ممنون بابت تگ😁🦋

خب خانم معلم راهنمایی کنید😁😅

تصمیم گرفتم غذا بخورم و بعد استراحت کنم ولی غذا بهم گفت چرا منو خوردی منم نیاز به استراحت داشتم😕

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

امروز بسیار روز خسته کننده ای بود،تصمیم گرفتم استراحت کنم،بعد یک ساعت خوابیدن حسابی گرسنم شده بود تند تند به سمت اشپزخانه رفتم،غذا بخورم اولین چیزی که توجه خود را جلب کرده بود شیرینی های سبز رنگ روی کابینت بود با اشتیاق برداشتم چندتایی خوردم ،

جالب بود آن شیرینی های سبز رنگ همان قورباغه سوخاری بودنند که برادرم انهارا شکار کرده بود

امروز بسیار روز خسته کننده ای بود،تصمیم گرفتم استراحت کنم،بعد یک ساعت خوابیدن حسابی گرسنم شده بود تن ...

انشا شد که🤣🥰

با هر کلمه یک جمله جداگانه بسازیم؟

نمی دونم والا یه تایپک دیدم کمک میخواست

معلم نیستم /معلم اینده💙🫂

ان شاءالله میشی🥰