2777
2789

کله لازانیارو خورده کم مونده بود کاسشم لیس بزنه بعد میگه اصلا بلد نیستی غذا درست کنی خوشم نیومد خدایی مزش خوب بود یدونه بزنم فکش بیاد پایینا 😏😏

داداشه دیگه اگه نگه جای تعجب داره

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی آره دیدم چقدر بی میل خوردی😏

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

داداشا همینن منم یه مدت غذا درست میکردم برای داداشم کلی وقت میذاشتم حتی بعضی وقتا چند جور درست میکردم میخورد 

بعد چند وقت تو جمع ضایع ام کرد گفت این اصلا بلد نیست اشپزی کنه و تو خونه کار نمیکنه 😑😂

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

داداش منم همیشهههه همینو میگه دوس داره حرصم بده

همش بهم میگه تو با پنجاه کیلو وزن فلانی چون میدونه بدم میاد الان هفتاد کیلو شدم  هنوز رو پنجاه کیلو مونده هی میگم من الان هفتاد کیلو شدم به روش نمیاره 

همش بهم میگه تو با پنجاه کیلو وزن فلانی چون میدونه بدم میاد الان هفتاد کیلو شدم هنوز رو پنجاه کیلو ...

😂😂😂عب نداره دوست داره ک سر ب سرت میذاره 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)