2777
2789
شایدمیگی گچ کاره واس همین چون گچ راحتره ازاجرکاری واینا

شاگرده گچ کاره

خودش هم بلده گچ کنه وسایلاشو نداره فعلا

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مشهدیم حقوق شاگرد اینجا ها همینه درکنارش اگه ماشین دارین اسنپ هم بره همسرتون

نداریم😅یه موتور بود اونم دزدیدن

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

ان شا الله یک کار ابرومندانه هم برای شوهر شما پیدا بشهیعنی کار هست و نمیره؟

عزیزم ازاول مادرشوهران شالله که روزخوش توزندگیش نبینه انقدبدعادتش داره خودشوهرم میگه هرجارفتم کارکنم وقتی بارون زداومددنبالم که رعدوبرگ منونزنه خلاصه همه جادنبالش بوداینم شده شوهرم میگه انقدهمه جاپیش همه جخالت زدم کردکه منم بدباراومدم الان فقط دوست داره بخوره بخوابه البته من میگم تواگه به فکرمنوبچت باشی به خاطرماکارمیکنی نه اینکه مابامادرش اینازندگی میکنم اینم میگه چیه بابام میخره میاره بشین زندگیتوبکن دیگه چی میخوای دلتم بااین زندگی نیس راه بازجاده دراز

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
شاگرده گچ کارهخودش هم بلده گچ کنه وسایلاشو نداره فعلا

ان شالله که خودش میشه اوستاومتری کارمیکنه😅پولدارمیشین

خوبه حالادنبال این کارم میره به فکرتونه 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ان شالله که خودش میشه اوستاومتری کارمیکنه😅پولدارمیشینخوبه حالادنبال این کارم میره به فکرتونه

ایشالله 

قربونت

باور میکنی بااینکه کمه حقوقشه ولی هرچی بخام میخره ن نمیاره😅

ایشالله قربونتباور میکنی بااینکه کمه حقوقشه ولی هرچی بخام میخره ن نمیاره😅

مردخوب به این میگن دیگه توام قدرشوبدون هواشوداشته باش اگه مشکلی نداره خودتم کارکن باهم به پای هم

مردخوب به این میگن دیگه توام قدرشوبدون هواشوداشته باش اگه مشکلی نداره خودتم کارکن باهم به پای هم

ن دیگه کلا روم غیرتیه نمیزاره کاری کنم منم با دخترم خونه ایم تا خودش بیاد باهم بریم بیرون